Ζεστό σπίτι

Ζεστό σπίτι: Ο χειμώνας έχει ξεκινήσει ήδη να δείχνει το «πρόσωπο» του και το κρύο μας κάνει να θέλουμε να χουχουλιάσουμε κάτω από τα παπλώματα και να μην σηκωνόμαστε από το κρεβάτι!

Δυστυχώς, όμως, πρέπει να σηκωθούμε κάποια στιγμή γιατί έχουμε και δουλειές να κάνουμε αλλά δε γίνεται να έχουμε αναμμένες τις σόμπες και τα καλοριφέρ από το πρωί γιατί θα μας έρθει ο κούκος αηδόνι! Ωστόσο, υπάρχουν κάποια πραγματάκια τα οποία μπορούμε να κάνουμε!

 

Ποια είναι τα tips που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το σπίτι σας ζεστό:

#1. Ανοίγετε τις κουρτίνες σας από νωρίς το πρωί και αφήνετε τις ακτίνες του ηλίου να μπουν στο χώρο σας! Οι ακτίνες δημιουργούν άλλη θερμοκρασία στον χώρο σας και έτσι δε θα κρυώνετε τόσο πολύ!

#2. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε τα χαλιά σας! Τα χαλιά κρατούν τη ζεστασιά και οι χώροι μας μπορούν να μείνουν ζεστοί εξαιτίας τους! Άσε, που αν περπατάμε ξυπόλυτοι, είναι η ιδανική λύση για να μην κρυώνουν τα πατουσάκια μας!

#3.Μην ξεχνάτε να μονώσετε τα παράθυρα σας! Πολλές φορές το κρύο μπαίνει στον χώρο μας επειδή δεν έχουμε κάνει καλή μόνωση σε συγκεκριμένα σημεία και θέλει προσοχή!

Φυσικά μην ξεχνάτε να φοράτε τα καλτσάκια σας και να ντύνεστε καλά ενώ είστε στο σπίτι!