Ζέτα Δούκα

Η Ζέτα Δούκα έσπασε για άλλη μια φορά τη σιωπή της μετά τη δημόσια καταγγελία ότι δέχθηκε σωματική, ψυχολογική και λεκτική βία από τον ηθοποιό, Γιώργο Κιμούλη.

Όλα όσα κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα έγιναν κατά τη διάρκεια που οι δύο ηθοποιοί συνεργάζονταν στην παράσταση Closer το 2008.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε η καταγγελία κέρδισε αμέσως τη συμπαράσταση και το θαυμασμό πολλών συναδέλφων της και από τότε ξεκίνησε ένα μπαράζ από καταγγελίες από διάφορους ηθοποιούς.

Η ίδια η Ζέτα Δούκα με νέο της μήνυμα δηλώνει ευγνώμων για τη συμπαράσταση και την αγάπη που έλαβε όχι μόνο από συναδέλφους της αλλά και από τον απλό κόσμο. Η ίδια δηλώνει ιδιαίτερα συγκινημένη από την αλληλεγγύη γεγονός που την έκανε ακόμα πιο δυνατή.

Πάντως η Ζέτα Δούκα δηλώνει πλέον αισιόδοξη πως θα αλλάξουν οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο και πλέον όλα θα είναι πιο καθαρά και αξιοκρατικά.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka)

Μάλιστα, στην ανάρτησή της στο Instagram η ηθοποιός δηλώνει πως πλέον ελπίζει πως η αλλαγή που ήθελα όλοι χρόνια τώρα να αρχίσει να γίνεται και δηλώνει χαρούμενη που συνέβαλε σε αυτό.