Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις Ελληνίδες παρουσιάστριες και ηθοποιούς που έχουν επιλέξει να μη δίνουν συχνά συνεντεύξεις αλλά για χάρη του Γρηγόρη Αρναούτογλου εμφανίστηκε στην εκπομπή “The 2Night Show” και μίλησε για πολλά πράγματα τα οποία την αφορούν και έχουν ακουστεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

H ηθοποιός ένα μαύρο blazer και όπως πάντα κούκλα αναφέρθηκε στο γεγονός πως πια δε δίνει πολλές συνεντεύξεις διότι έχει πάθει μια φοβία επειδή είναι αγχωτικά όλα αυτά που γράφονται και αισθάνεται πως δεν έχει κάτι να πει.

“Έχω πάθει μια μικρή φοβία στα ξαφνικά ενώ έχω δώσει άπειρες συνεντεύξεις. Γιατί όλο αυτό που συνέβαινε μετά με πίεζε παραπάνω από όσο ήθελα και για αυτό τις σταμάτησα. Όλο αυτό το εάν θα γραφτούν σωστά, όπως και η αναπαραγωγή με πίεζε. Έχω ακούσει κριτική για τα πάντα, όχι μόνο για την προσωπική μου ζωή. Έχω ακούσει για το πώς παρουσιάζω, για το πώς παίζω στο θέατρο, αλλά περασμένα ξεχασμένα. Και τότε, δεν έδινα πολύ σημασία σε αυτά. Tο έχω πάρει όλο πολύ διαφορετικά, απλώς δεν ήξερα πως μέσα μου κάτι μου αφήνουν”.

Στη συνέχεια της συνέντευξης αναφέρθηκε στον καλό της φίλο, Νίκο Μουτσινά καθώς οι εκπομπές τους παίζουν την ίδια ώρα και δεν είναι λίγες οι φορές που ο παρουσιαστής έχει αναφερθεί στα νούμερα τηλεθέασης διότι η ηθοποιός έχει καταφέρει να διατηρήσει προβάδισμα.

Είπε πως δεν είναι ένας άνθρωπος που βλέπει τα νούμερα, και στην αρχή ήταν λίγο αμήχανα για εκείνη καθώς βρέθηκε απέναντι στον φίλο της αλλά είναι ένα θέμα το οποίο δεν τους επηρέασε ποτέ στη σχέση τους.

Η διάρρηξη που την τρόμαξε

Η Ζέτα Μακρυπούλια, αναφέρθηκε και στη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της και ήταν μια πραγματικά πολύ άσχημη εμπειρία την οποία βίωσε. Αποκάλυψε πως της πήραν αγαπημένα αντικείμενα ενώ άφησαν κάποια δαχτυλίδια τα οποία ήταν λευκόχρυσο και δεν είχαν καταλάβει οι διαρρήκτες πως κόστιζαν παραπάνω από τα υπόλοιπα πράγματα που έκλεψαν.

Οι ληστές δε βρέθηκαν ποτέ και η ίδια χρειάστηκε να φύγει από το σπίτι που έμενε διότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί αυτό που συνέβη.

Τσέκαρε και αυτά: