Ζινεντίν Ζιντάν

Ένας από τους θρύλους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε να ακολουθήσει το δρόμο των… ambassadors και θα αναλάβει χρέη για λογαριασμό της γνωστής εταιρείας στο χώρο του αυτοκινήτου, Alpine.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο προπονητής μπορεί να αναζητά την ομάδα που θα τον φιλοξενήσει για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά δεν λέει “όχι” και σε προτάσεις που μπορούν να του αποφέρουν κέρδη και να μπορεί να κάνει πράγματα που θα τον ωφελήσουν.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήταν παρών στην βραδιά παρουσίασης της εταιρείας καθώς αποκάλυψε δυο νέα μηχανήματα , στο Λονδίνο και πλέον θεωρείται ένα ενεργό μέλος στην εταιρεία που έχει καταφέρει να κατακτήσει τον μηχανοκίνητο κόσμο και δημιουργεί ιδιαίτερα πράγματα.

“Συνάντησα τον Λοράν Ροσι (και την ομάδα του σε ένα Grand Prix και όλα άρχισαν από εκεί. Είχαν ένα σχέδιο. Να δώσουν στους νέους ίσες ευκαιρίες και αυτό με ενδιέφερε. Είχα λίγο χρόνο και είναι σημαντικό να αναδείξω τα ενδιαφέροντα σχέδια”, αποκάλυψε ο ποδοσφαιριστής για να μπορέσει να δικαιολογήσει την απόφαση του.

Όλοι περιμένουν να δουν τι θα ετοιμάσει και πως θα κάνει τις παρουσιάσεις γιατί θα έχει ενδιαφέρον!

Τσέκαρε και αυτά: