Ζιζέλ

Το πρώην supermodel Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bündchen) είναι έτοιμο να περάσει περισσότερο χρόνο με τον σύζυγό της.

Μετά την ανακοίνωσή της αποχώρησης του θρύλου του NFL, Τομ Μπρέιντι (Tom Brady) από την ενεργό δράση μετά από 22 χρόνια παρουσίας στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, πηγή αποκάλυψε στο PEOPLE ότι το σούπερ μόντελ, περίμενε εδώ και καιρό να κρεμάσει τη φανέλα του ο σύζυγός της.

«Η Ζιζέλ ήλπιζε ότι θα είχε αποσυρθεί, νωρίτερα ειδικά όταν κέρδισε το Super Bowl με τους Bucs», λέει η πηγή στο PEOPLE. «Είναι χαρούμενη γιατί ανησυχούσε πραγματικά γι’ αυτόν. Δεν της αρέσει να τον βλέπει να χτυπιέται».

Η πηγή προσθέτει ότι ο μπαμπάς των τριών παιδιών είναι «έτοιμος για το επόμενο κεφάλαιο. Κάθε χρόνο ζύγιζε τις επιλογές του, αλλά φέτος ένιωθε διαφορετικά», λέει η πηγή.

Το supermodel έχει τρία παιδιά με τον Μπρέιντι, όπως λέει η ίδια: – τον Τζακ, και τα βιολογικά παιδιά τους, τον Μπέντζαμιν και τη Βίβιαν.

Στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τομ Μπρέιντι έκανε ένα ιδιαίτερο σχόλιο στην οικογένειά του: «…και τέλος, στη σύζυγό μου, Ζιζέλ και στα παιδιά μου Τζάκ, Μπένι και Βίβιαν. Είστε η έμπνευσή μου. Η οικογένειά μας είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου. Πάντα πετύχαινα στο γήπεδο αλλά και στο σπίτι με την πιο αγαπητή και υποστηρικτική σύζυγο που έκανε τα ΠΑΝΤΑ για την οικογένειά μας, ώστε να μπορώ να επικεντρωθώ στην καριέρα μου. Η ανιδιοτέλειά της μου επέτρεψε να φτάσω σε νέες επαγγελματικές πρωτιές και δεν μπορώ να πω με λόγια τι σημαίνεις για μένα και την οικογένειά μας», συνέχισε ο Μπρέιντι.

Ο κορυφαίος όλων των εποχών στην ιστορία του αμερικανικού φούτμπολ έχει κατακτήσει επτά Super Bowl ως παίκτης των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς (2000-19) και Τάμπα Μπέι Μπάκανιρς (2020-21).

Κανείς άλλος αθλητής δεν έχει φτάσει σ’ αυτό τον μαγικό αριθμό πρωταθλημάτων. Πέντε φορές MVP σε Super Bowl, 3 φορές MVP της χρονιάς 2 φορές καλύτερος επιθετικός της χρονιάς.

«Τι διαδρομή αγάπη μου!» έγραψε η Ζιζέλ στη λεζάντα της ανάρτησης στο Twitter, προσθέτοντας ένα emoji καρδιάς. Τον χαρακτήρισε «το πιο αφοσιωμένο, και συγκεντρωμένο άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ», συμπληρώνοντας πως «ποτέ δεν παραπονέθηκε ούτε μια φορά όλα αυτά τα χρόνια για τις μελανιές και τους πόνους».

Και συνεχίζει η Βραζιλιάνα καλλονή : «Δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείς να πετύχεις. Ήμουν πάντα εδώ για σένα, το ξέρεις αυτό, και είμαι τόσο ενθουσιασμένη όσο κι εσύ για ό,τι σου επιφυλάσσει το μέλλον!» κατέληξε η Ζιζέλ, πριν ευχαριστήσει: «τα λόγια δεν μπορούν πραγματικά να εκφράσουν πόσο ευγνώμων είμαι σε όσους έχουν υποστηρίξει τον σύζυγό μου και την οικογένειά μας όλα αυτά τα χρόνια».