Ζώα

Τα ζώα είναι ότι πιο σπουδαίο έχουμε σε αυτή την πλάση εάν εξαιρέσουμε τους ανθρώπους για τους οποίους δυστυχώς υπάρχουν πολλά ερωτήματα εάν είναι καλύτεροι από τα ζώα.

Μία από τις πλέον σύγχρονες μορφές στην ιατρική περιλαμβάνει ζώα που αποδεδειγμένα βοηθούν τους ανθρώπους να καταπολεμούν και να ξεπερνούν πολλά από τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν κατά καιρούς.

Μία από αυτές τις σελίδες είναι το Animal Alternative Therapy η οποία φιλοξενεί πολλές φορές σχεδόν θαυματουργά περιστατικά όπου άνθρωποι κυριολεκτικά σώθηκαν με τη βοήθεια ενός ζώου.

Σε ένα από τα περιστατικά που φιλοξενεί το Animal Alternative Therapy έχει να κάνει με έναν ηλικιωμένο άντρα, ο οποίος έχασε τη γυναίκα του με την οποία είχαν περάσει όλη τη ζωή μαζί.

Όταν αυτό το τραγικό γεγονός συνέβη στη ζωή του εκείνος ο άντρας έπαθε κατάθλιψη, ενώ απέκτησε και προβλήματα με την καρδιά του.

Μπροστά σε αυτή την εικόνα, τα παιδιά του ηλικιωμένου άντρα αποφάσισαν να του φέρουν ένα αδέσποτο σκυλάκι, που έψαχνε εκείνη την εποχή μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή του.

Μάλιστα τα παιδιά του έβαλαν και κάμερα στην κρεβατοκάμαρα έτσι ώστε να τον προσέχουν. Και ιδού τί είδαν.

Ο ηλικιωμένος αυτός άντρας ξεπέρασε την κατάθλιψή του και ζει πια υγιής και ευτυχισμένος, ενώ και το αδέσποτο σκυλάκι σίγουρα ζει τρισευτυχισμένο.