Καρκίνος 2021

Ζώδια 2020: Το μόνο σίγουρο για το 2020 είναι πως η χρονιά θα περάσει και μαζί με αυτή θα περάσει και ο παλιός σας εαυτός. Το τέλος του 2020 θα σας βρει έναν άνθρωπο τελείως διαφορετικό και αυτό μόνο σε καλό θα σας βγει. Με τρεις πλανήτες, Δία, Κρόνο και Ερμή να σουλατσάρουν στον 7ο οίκο σας μην περιμένετε αυτή τη χρονιά να περάσει αναίμακτα και κυρίως χωρίς αλλαγές στη ζωή σας.

Στο δρόμο σας θα έρθουν πολλά εμπόδια και θα είναι δύσκολη χρονιά κυρίως για τους ανθρώπους του τρίτου δεκαημέρου που θα ταλαιπωρηθούν με τις εκλείψεις. Σε όλα όμως όσα έρθουν σε αυτές τις άλλοτε δύσκολες κι άλλοτε ευχάριστες ανατροπές και προκλήσεις, εσείς θα πρέπει να μείνετε όρθιοι και αυτό είναι το μοναδικό συστατικό για να βγείτε αλώβητοι από το 2020.

Έντονη θα είναι η διάθεσή σας όλο το 2020 να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και δεν αναφερόμαστε μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, όσο με τον εσωτερικό σας κόσμο, να αποκτήσετε ανεξαρτησία όσοι δεν την έχετε, να μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας και να αποκτήσετε τη χαμένη σας αυτοεκτίμηση.

Το πιο δύσκολο διάστημα για εσάς θα είναι από τις 11 Μαΐου έως και τον Σεπτέμβριο όπου ο Κρόνος γίνεται ανάδρομος και επιστρέφει για λίγο στον Υδροχόο. Τότε θα είναι ένα τρομερά απαιτητικό διάστημα κυρίως όσον αφορά στις δουλειές σας και τις υποχρεώσεις σας και πρέπει να μείνετε focus εκεί αλλιώς θα χάσετε τη μπάλα.

Θα περάσετε ένα διάστημα που άλλα θα λέτε στη δουλειά, άλλα θα εννοείται κι άλλα θα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Παρερμηνείες, καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις θα σας φέρουν συχνά μέσα στο 2020 στα όρια σας. Δυστυχώς και εδώ θέλει ψυχραιμία από εσάς και να κρατήσετε το μυαλό σας στη θέση του για να μπορέσετε να κρατηθείτε γερά με τόσες αναποδιές.

Θα πρέπει να παλέψετε σκληρά όχι για να εδραιωθείτε στο χώρο της εργασίας σας, αλλά για να μπορέσετε να κρατήσετε και να εξασφαλίσετε τα κεκτημένα σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020