Δίδυμοι 2021

Ζώδια: Το 2020 προμηνύεται ένα περίεργο έτος για εσάς και το μόνο που θεωρείται σχεδόν σίγουρο – εάν δεν υπάρχει καμία περίεργη αστρολογική όψη στον προσωπικό σας χάρτη – είναι η εισροή χρημάτων. Ειναι μία χρονιά που θα έχετε εύνοια να λυθούν θέματα με συνδιαλλαγές τρίτων και κληρονομικά θέματα που σας βασάνιζαν κάμποσα χρόνια. Ωστόσο, αυτή η χρονιά δεν πρέπει να σας πάρει τα μυαλά και θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποφύγετε και να δανείσετε, αλλά και σίγουρα να δανειστείτε.

Όλα αυτά τα προκαλεί ο Δίας που από τον Αιγόκερω επηρεάζει τον 8ο οίκο σας εκείνον δηλαδή τον οίκο που έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, αλλά και τον 2ο οίκο που έχει να κάνει με την ασφάλειά σας είτε μιλάμε για οικονομική είτε και για συναισθηματική.

Ωστόσο, αυτή η καλή εικόνα στα οικονομικά θα χρειαστεί να τεθεί σε αμφισβήτηση το διάστημα από τον Μάιο έως και τον Σεπτέμβριο οπότε τότε θα πρέπει να μην κάνεις κανένα μεγάλο άνοιγμα. Το ίδιο ακριβώς διάστημα λόγω της ανάδρομης πορείας του Δία θα προκύψουν και προβλήματα στο σπίτι και την οικογενειακή εστία. Δεν θα είναι ένα διάστημα τόσο ευχάριστο, αυτό είναι σίγουρο και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη την ενέργειά σου και την ψυχραιμία σου για να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις.

Αντίθετα με αυτό το διάστημα, νωρίτερα τον Απρίλιο συγκεκριμένα το διάστημα θα είναι εξαιρετικό, όπου θα έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και διάθεση για ζωή, ενώ και τα οικονομικά σας θα γνωρίσουν άνθιση.

Στα επαγγελματικά το πλέον βέβαιο είναι πως θα υπάρχουν προκλήσεις και μία διάθεση να πειραματιστείτε σε νέα πράγματα που στο παρελθόν δεν θα είχατε καν σκεφτεί. Αυτό που πρέπει να κοντρολάρετε μέσα στο 2020 ειναι τη τάση σας να νιώθετε απογοήτευση με την κάθε αναποδιά μικρή ή μεγάλη που θα προκύπτει στα εργασιακά σας ζητήματα.

Βέβαια το 2020 θα υπάρξουν προσφορές για εργασίες εκ των οποίων κάποιες θα είναι οικονομικά πολύ ωφέλιμες. Επίσης είναι μία χρονιά που δεν θα μπορούσαμε να αποκλείσουμε και την αλλαγή επαγγέλματος, κάτι όμως που πρέπει να γίνει σωστά μιας και έχετε και τη στήριξη του Κρόνου.

Τα αισθηματικά σας για το 2020