Αιγόκερως

Ζώδια 2020: Η αρχή του 2020 θα σας δείξει το καλό της πρόσωπο, αφού ο Κρόνος και η ευθυγράμμιση που κάνει με τον Ερμή επηρεάζει την επαγγελματική σας πορεία και όχι μόνο, αλλά και την πορεία της ζωής  σας. Η ανάπτυξη που θα έχετε θα είναι ιδιαίτερη και σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθησή σας θα σας κάνει ακαταμάχητους για να κερδίσετε τους στόχους σας.

Αυτό το πρώτο διάστημα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε έτσι ώστε να αποκτήσετε όλα όσα ονειρεύεστε τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Μάλιστα, μαζί με όλα αυτά αναμένεται να διευρύνετε κατά πολύ και τον κοινωνικό σας κύκλο γεγονός που θα σας βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

Ωστόσο, αυτό είναι το πρώτο διάστημα του 2020 και δεν θα είναι όλο το έτος τόσο καλό. Για αυτό θα πρέπει να προσέχετε γιατί μετά την άνοιξη δεν θα ήταν καθόλου φρόνιμο να κάνετε ένα μεγάλο άνοιγμα στην εργασία σας αλλά και να προσπαθήσετε να την αλλάξετε και να κάνετε κάτι άλλο διαφορετικό και ανατρεπτικό.

Την ίδια ώρα, ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας αλλά και στα προσωπικά σας και θα δείτε ότι πλέον για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν μπορείτε να ανεχθείτε μύγα στο σπαθί σας. Ωστόσο, πρόσεχε μήπως αυτή σας η διάθεση οδηγήσει σε εκρηκτικές καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να μαζέψετε και θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στην μετέπειτα πορεία σας.

Στο ίδιο διάστημα θα πρέπει να δείξετε τεράστια προσοχή στα οικονομικά σας γιατί θα είναι αρκετή μία λάθος κίνηση για να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Και το χειρότερο; Θα κάνετε ξανά μήνες μέχρι να ορθοποδήσετε.

Βελτίωση στα οικονομικά αναμένεται να δείτε ξανά από τον Νοέμβριο και τότε θα μπορέσετε λίγο να ησυχάσετε από αυτό το βραχνά.

Ομοίως μεγάλη προσοχή απαιτεί το 2020 και στον τομέα της υγείας και θα πρέπει να είστε λίγο προσεχτικοί στα σημάδια που σας δίνει το σώμα σας, ώστε να τρέχετε στο γιατρό και να προλαβαίνετε τα χειρότερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ