Ζώδια Τοξότης

Ζώδια: Ο Τοξότης το 2020 θα βιώσει πρωτόγνωρα γεγονότα στη ζωή που θα τον στιγματίσουν με τον καλό ή με τον κακό τρόπο. Οι περισσότεροι πλανήτες επηρεάζουν τα οικονομικά του ζωδίου και τις σχέσεις σας, αλλά ο Κρόνος αυτή τη φορά σκοπεύει να σας προσγειώσει στην πραγματικότητα και μακροπρόθεσμα να σας φέρει ηρεμία στην ψυχή.

Για το λόγο αυτό και λόγω της ψυχικής ηρεμίας που θα αρχίσετε να νιώθετε σταδιακά θα υπάρξουν σωστές οικονομικές συναλλαγές και δεν αποκλείεται να δείτε ακόμα και μεγάλη αύξηση των εσόδων σας.

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσετε αυτή τη χρονιά σε όλα εκείνα που αφορούν την οικογένειά σας, αφού θα χρειαστεί να λύσετε σοβαρά προβλήματα που μέχρι τώρα χρόνιζαν και εσείς εθελοτυφλούσατε.

Στα επαγγελματικά είναι ένα έτος που μπορεί να φέρει την επιτυχία ειδικά για όσους ασχολούνται με νέες τεχνολογίες. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες για επεκτάσεις και νέες συμφωνίες που με τη σειρά τους θα φέρουν και άλλες συμφωνίες και πολλά οικονομικά οφέλη. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε λίγο τον νου σας τον Φεβρουάριο γιατί τότε θα υπάρξουν εμπόδια στα επαγγελματικά που θα καθυστερήσουν την εξέλιξή σας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκό διάστημα για νέα ξεκινήματα θα είναι από τον Απρίλιο και μετά και αυτό μπορεί να αφορά είτε κάτι επαγγελματικό είτε και μία συνήθεια που αφορά την υγεία σας και θα σας βελτιώσει.

Μέσα στο καλοκαίρι θα έχετε επίσης την εύνοια σε οτιδήποτε θέλετε να επενδύσετε αφού ο Άρης από τον Κριό βοηθά στις επεκτάσεις πάσης φύσεως, αλλά ακόμα και τότε το κλειδί για την επιτυχία είναι η υπομονή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ ΓΙΑ ΤΟ 2020