Υδροχόος

Ζώδια 2020: Το 2020 για τον Υδροχόο θα είναι σίγουρα μια χρονιά που θα τη θυμάται για πολλά χρόνια, αφού θα είναι γεμάτη ανατροπές, εκπλήξεις, δυσκολίες και άλλα απρόοπτα καλά και κακά.

Ειδικά οι πρώτοι τρεις μήνες για τον Υδροχόο θα είναι ένα δύσκολο χρονικό διάστημα, αφού θα δημιουργηθούν προβλήματα και μάλιστα όχι σε συγκεκριμένους τομείς, αλλά στους περισσότερους. Κυρίως όμως στον τομέα της καθημερινότητάς σας που θα ξυπνάτε και δεν καταλαβαίνετε πότε συμβαίνουν οι ανατροπές και πότε όχι.

Βέβαια αυτές οι συνεχείς εναλλαγές μπορεί να σε εξαντλήσουν, αλλά να ξέρετε ότι δεν αποκλείεται μέσα από αυτές να προκύψει και μία μεγάλη επιτυχία. Όλα θα κριθούν τιην τελευταία στιγμή αρκεί εσείς να μην πεισμώνετε και να είστε ευέλικτοι να αλλάζετε στάσεις και συμπεριφορές.

Η πίεση που θα νιώσετε θα επικεντρωθεί στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, ενώ αυτή την εποχή δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μην λάβετε αποφάσεις για επενδύσεις.

Ωστόσο με την είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο σας αυτή η περίεργη κατάσταση θα αλλάξει και θα ξεκινήσει να ρέει και το χρήμα, αλλά και οι επαγγελματικές προτάσεις. Ωστόσο και αυτή η επαγγελματική επιτυχία που θα έχετε θα θέλει πολύ δουλειά και κόπο.

Από τις αρχές βέβαια Ιουλίου θα αρχίσουν πάλι κάποια εμπόδια να εμφανίζονται στο δρόμο σας. Αυτό το διάστημα και όσο διαρκεί η ανάδρομη πορεία του Άρη θα ήταν καλό να είσαστε φειδωλοί στα οικονομικά, να μην κάνετε ανοίγματα και σίγουρα να μην δανείσετε και χρήματα.

Από τον Νοέμβριο και μετά πάλι το κλίμα επανέρχεται στα φυσιολογικά του.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020