Ζώδια Ζυγός

Ζώδια: Το 2020 θα ξεκινήσει με σημαντικές αλλαγές για τους Ζυγούς στο κομμάτι που έχει να κάνει με το σπίτι σας και την ασφάλεια την ψυχική σας και τη συναισθηματική σας. Θα είναι μια χρονιά που θα έχει δυσκολίες και ανατροπές, αλλά εάν μείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας και με πολύ δουλειά μπορείτε να βλέπετε όλους τους στόχους σας να ευοδώνονται κάθε μέρα και περισσότερο.

Στα επαγγελματικά σας να είστε έτοιμοι μέσα από μεγάλες δυσκολίες να προχωρήσετε δυναμικά και με απόλυτη επιτυχία, αλλά θα πρέπει να συνεχίσετε και να εντείνετε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές σας και να μην αφήσετε είτε συνεργάτες είτε τρίτους να σας βγάλουν από την πορεία τους.

Με τον Κρόνο όμως να σας επηρεάζει μην περιμένετε αυτό να γίνει χωρίς κόπο και χωρίς θυσίες. Ωστόσο, εάν δεν λυγίσετε στα επαγγελματικά από τις δυσκολίες, δεν θα πετύχετε μόνο επαγγελματικά, αλλά από αυτή τη διαδικασία θα βγείτε πιο δυνατοί, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά και πατώντας πιο γερά στα πόδια σας από κάθε άλλη φορά.

Εάν κληθείτε να ταξιδέψετε με τη δουλειά σας να το δεχθείτε αμέσως γιατί σε αυτό το ταξίδι προβλέπεται να ανοίγει μία τεράστια πόρτα για το μέλλον σας.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι για το 2020 μπορούν να θεωρηθούν όλοι εκείνοι που κάνουν ελεύθερα επαγγέλματα και οι οποίοι πέρα από την επιτυχία θα δουν και το εισόδημά τους να ανεβαίνει κατακόρυφα και να γεμίζει η τσέπη τους. Επίσης είναι αρκετά πιθανό να δημιουργηθούν και νέες πηγές εισοδήματος και μάλιστα με τον πιο περίεργο και ανατρεπτικό τρόπο.
Αυτό που πρέπει σίγουρα να προσέχετε είναι από τα τέλη Ιουνίου και μετά και ειδικά ότι έχει να κάνει με συνεργασίες και οικονομικές συμπράξεις γιατί ναι μεν θα ξεκινήσουν αισιόδοξα αλλά θα συνεχιστούν άτσαλα και με παρεξηγήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟ 2020