Ιχθεις

Ζώδια 2020: Για τους Ιχθείς το 2020 θα είναι ένα έτος που σίγουρα δεν πρόκειται να βαρεθούν σε καμία περίπτωση.Το ξεκίνημα της χρονιάς είναι αρκετά καλό για εσάς, αφού θα σας δοθούν ευκαιρίες να επεκτείνετε τις δουλειές σας, αλλά και γιατί όχι να επενδύσετε τα χρήματά σας και αυτά να σας αποφέρουν μεγάλα οφέλη.

Για αυτό θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, ώστε να δείτε αυτές τις ευκαιρίες γιατί σε διαφορετική περίπτωση όχι μόνο θα χάσετε τις καλές ευκαιρίες αλλά δεν αποκλείεται μερικοί από εσάς να χάσετε και χρήματα.

Από τον Μάρτιο φυσικά που ο Κρόνος μπαίνει στον Υδροχόο εσείς θα επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας, αφού θα υπάρξουν έξοδα και θα απαιτηθεί από εσάς μεγάλη πειθαρχία, ώστε να αποφύγετε σοβαρά προβλήματα από τον Σεπτέμβριο.

Από τα μέσα επίσης του καλοκαιριού τα άστρα σας ευνοούν σημαντικά εάν αποφασίσετε να κάνετε μία σημαντική επέκταση στο σπίτι σας ή ακόμα και να προχωρήσετε σε μία σημαντική αγοραπωλησία κάποιου ακινήτου.

Τα επαγγελματικά σας θα έχουν επιτυχία σίγουρα, αλλά εσείς θα πρέπει να καταλάβετε ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει ουσιαστικά να δουλεύετε σχεδόν μέρα νύχτα. Τότε θα έρθουν κέρδη αλλά να θυμάστε ότι τα κέρδη πάντα για κάποιον λόγο θα καθυστερούν σημαντικά. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπορεί να αποφασίσουν να αλλάξουν δουλειά ή κάποιοι ακόμα και καριέρα. Αυτές οι αλλαγές θα σας ταράξουν αλλά εάν δείξετε ψυχραιμία και εργατικότητα το τέλος της χρονιάς μόνο κερδισμένους θα σας βρεί.

Έντονη θα είναι η χρονιά και στο οικογενειακό περιβάλλον. Θα δημιουργηθούν προβλήματα και εσείς θα πρέπει να είστε εκεί και να δείξετε ψυχραιμία. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να χρειαστεί να μετακινηθείτε εξαιτίας ενός προσώπου της οικογένειας που θα σας έχει ανάγκη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020