Ζώδια Σκορπιός

Ζώδια: Το 2020 θα είναι μία χρονιά που θεωρείται τυχερή για εσάς σε σχέση πάντα με όλα τα υπόλοιπα ζώδια που θα έχουν μεγαλύτερη ταλαιπωρία σίγουρα. Προμηνύεται μεγάλη επαγγελματική, αλλά και οικονομική επιτυχία αλλά όχι για όλους τους Σκορπιούς, αλλά μόνο για εκείνους που έχουν μάθει να δουλεύουν σκληρά και το απέδειξαν και την προηγούμενη χρονιά.

Ωστόσο, αυτή τη χρονιά θα πρέπει να έχει μία μεγαλύτερη προσοχή στα καθημερινά πράγματα της ζωής σας, να προσέχετε τις κινήσεις σας σε θέματα ρουτίνας, ενώ φαίνεται πως μέσα στη χρονιά θα κάνετε σίγουρα ένα ταξίδι με τη δουλειά σας που θα αποφέρει σημαντικούς καρπούς.

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά επίσης θα δείτε πως θα κυλούν επεισοδιακά αλλά πάντα προς όφελός σας. Όποιες αναποδιές υπάρξουν σε αυτούς τους τομείς δεν πρέπει να σας αγχώσουν ειδικά εκεί προς τον Φεβρουάριο και στις αρχές Μαρτίου. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις, μικροεντάσεις αλλά ειναι άνευ ιδιαίτερης σημασίας. Θα αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία μόνο στο κεφάλι σας και μόνο εάν εσείς το επιτρέψετε.

Από το καλοκαίρι και μετά φαίνεται πως αλλάζουν τα πράγματα και σταδιακά θα το δείτε αυτό να φαίνεται και στην τσέπη σας, αφού θα υπάρξουν κερδοφόρες συμφωνίες και κινήσεις. Από τον Σεπτέμβριο και μετά όμως ακόμα και στα επαγγελματικά θα νιώσετε πως χάνεται ο στόχος και ο σκοπός σας και θα αρχίσουν περίεργες αναζητήσεις που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Αυτή η φάση είναι προσωριονή για αυτό προσπαθήστε όσο γίνεται να μην κάνετε εκεί την εποχή κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσετε.

Φυσιά μαζί σας όλο το 2020 θα είναι και ο Δίας που από τον Αιγόκερω σας βοηθά να κατακτήσετε τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας στόχους και να υπάρξουν αυτές οι αλλαγές έτσι ώστε στο τέλος του έτους να έχετε μία τελείως διαφορετική ζωή από τώρα. Μία βασική συμβουλή για το έτος είναι να μην φοβηθείτε και μην πεισμώσετε, αλλά να δεχθείτε να κάνετε υποχωρήσεις ακόμα κι αν έχετε δίκιο με μοναδικό στόχο να επιτευχθεί ο στόχος σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020