Ταύρος 2021

Ζώδια 2020: Μεταμορφωτική αυτή η χρονιά για τον Ταύρο που θα δει τη ζωή του να αλλάζει όπως ποτέ άλλοτε και με τα νέα δεδομένα θα πορευτεί στο υπόλοιπό του.

Ο Κρόνος από τον Αιγόκερω σας βοηθά και φαίνεται πως εάν το 2019 όντως δουλέψατε σκληρά και ταλαιπωρηθήκατε, πλέον τα πράγματα θα τρέχουν με άλματα. Βέβαια το 2020 δεν σημαίνει ότι δεν θα δουλεύετε ξανά απεριόριστες ώρες και σαν σκυλιά, αλλά αυτή τη φορά θα υπάρχουν αποτελέσματα εντυπωσιακά.

Σε όλο αυτό το κλίμα φυσικά με τον Ουρανό στο ζώδιό σας δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν αναποδιές και ανατροπές στην καθημερινότητά σου που θα σε βγάζουν εκτός ορίων και θα σας νευριάζουν. Αποδεχθείτε αυτή την πραγματικότητα και απλά γελάστε χωρίς να χάνετε την ψυχραιμία σας, γεγονός που μπορεί να σας οδηγήσει σε περίεργες καταστάσεις που θα σας χαλάσουν τα σχέδια. Αυτό βέβαια αφορά τους Ταύρους του πρώτου δεκαημέρου που δεν τους έχει αφήσει σε ησυχία ο Ουρανός.

Σε όλο αυτό τον πανικό που θα επικρατήσει το 2020 το οποίο βέβαια θα είναι πιο καλό από το 2019 και αυτό σας το υπόσχομαι έρχεται και ένας πανικούλης το καλοκαίρι γύρω στις 29 Ιουνίου με το Άρη στον Κριό. Τότε θα νιώσεις ότι χάνεις τα πάντα, αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Πάλι πρέπει να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία και την υπομονή σας. Μάλιστα, γύρω από τη συγκεκριμένη ημερομηνία αποφύγετε να κλείσετε οποιαδήποτε συμφωνία επαγγελματική ή και οικονομική και να προσέχετε τα χρήματά σας.

Από τα υπέροχα της χρονιάς για τους Ταύρους έχουν να κάνουν με φίλους και την επικοινωνία σας. Το ταλέντο σας στο λόγο ειναι τέτοιο που ο κόσμος μαγεύετε να σας ακούει και για αυτό το λόγο φίλοι, γνωστοί και η οικογένεια θα θέλει μονίμως να βρίσκεται κοντά σας. Μην τους αμελήσετε τρομερά λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Θα το κάνετε σίγουρα απλά προσέχετε μην σας ξεφύγει. Όλο αυτό το κλίμα γιγαντώνεται γύρω στις 4 Απριλίου με την είσοδο της Αφροδίτης του κυβερνήτη σας δηλαδή στους Διδύμους και τότε θα έχετε και πολύ όμορφα νέα.

Σε όλο αυτό το διάστημα ενός έτους που θα είναι πραγματικά εξοντωτικό, τεράστια προσοχή στις αντοχές σας και να δίνετε μεγάλη βαρύτητα στον οργανισμό σας, που διαρκώς θα λειτουργεί στα κόκκινα. Όποτε μπορείτε με την παραμικρή ευκαιρία να φεύγετε ένα μικρό ταξίδι ας είναι και μέχρι τα Κιούρκα.

Μέσα στο 2020 το μυαλό σου θα βομβαρδίζεται από ιδέες και προτάσεις. Σε κάθε κακοτοπιά θα προκύπτει και ένα άλλο εναλλακτικό σχέδιο, γεγονός που θα σας δίνει τη δύναμη να συνεχίσετε. Όλοι οι δρόμοι που θα ανοίγονται και όλες οι συμφωνίες πάντα θα φέρνουν χρήματα και εσείς απλά θα πρέπει με αυτά τα χρήματα να τακτοποιείτε υποχρεώσεις του παρελθόντος που είχατε αφήσει πριν χρόνια πίσω σας. Κάποιοι από εσάς δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να αλλάξουν τελείως αντικείμενο εργασίας όχι γιατί σας καλύπτει περισσότερο, απλά γιατί θα σας δίνει περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, όσοι έχουν δική τους επιχείρηση μιά είναι η λέξη που σας ταιριάζει. Ανάπτυξη και πάλι ανάπτυξη, αλλά μην ξεχνιόμαστε με εξοντωτική δουλειά.

Οι ασθηματικές προβλέψεις για τον Ταύρο το 2020