Σύντομα αυτό το έτος θα σας λαβώσουν τα βέλη του έρωτα, αλλά πιστέψτε με η συμπεριφορά σας θα είναι τόσο ασταθής που θα παλέψετε τόσο σκληρά για να πείσετε το άλλο πρόσωπο για την ειλικρίνειά σας. Θα δώσετε σκληρό αγώνα για αυτό το πρόσωπο αλλά πρέπει να ξέρετε ότι εσείς φταίτε μόνο και ο ασταθής χαρακτήρας σας. Πρέπει να είστε ειλικρινείς και να εκφράζεται τους φόβους σας ανεξάρτητα από το πόσο φοβάστε. Αυτό θα δώσει στο άλλο πρόσωπο το σύνθημα ότι είστε ειλικρινείς.

Ακόμα οι δεσμευμένοι θα έχουν μία υπέροχη χρονιά για τα αισθηματικά τους. Δεν θα είναι λίγοι εκείνοι που θα αποφασίσουν να δεθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου παρά τις όποιες δυσκολίες. Βέβαια το πιο σωστό διάστημα είναι το δεύτερο εξάμηνο του 2020, αλλά μην το κάνετε αυτό εάν δεν έχετε κλείσει οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες.

Αυτή είναι η τέλεια χρονιά για να προτείνεις στον αγαπημένο σου ή να ορίσεις μια ημερομηνία γάμου, αλλά θα πρέπει να περιμένεις κάποιους μήνες, γιατί το πρώτο εξάμηνο υπάρχουν δυσκολίες και θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Λέοντα το 2020, όσοι σκοπεύουν να ζητήσουν το χέρι του συντρόφου τους για γάμο ίσως πρέπει να περιμένουν να τελειώσει αυτή η φάση. Αλλά μετά το Σεπτέμβριο, οι συνθήκες αλλάζουν, και θα έχετε την τύχη να περάσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Για όσους σχεδιάζουν γάμο ή θέλουν να προτείνουν σε κάποιον, αυτή είναι η πιο κατάλληλη περίοδος. Όταν κάνετε την πρόταση γάμου, να έχετε μαζί σας τριαντάφυλλα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χειριστείτε την κατάσταση και να κάνετε τον σύντροφο σας ευτυχισμένο. Στην τελετή γάμου δοκιμάστε να κάνετε κάτι μεγάλο, αλλά και απλό.