Ζώδια 2021

Ζώδια 2021: Το νέο έτος ξημέρωσε ήδη και με όλα αυτά που θα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στις ζωές μας έχουμε μία ακόμα μεγαλύτερη αγωνία για όλα εκείνα που έρχονται.

Το νέο έτος μπορεί να έχει έρθει με τους ανθρώπους να έχουν τρελές προσδοκίες και μία επιθυμία να αλλάξουν όλα τα κακώς κείμενα, αλλά σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις αυτό δεν πρόκειται να συμβεί τουλάχιστον στο βαθμό που θα το θέλαμε ιδανικά.

Δύο εξαιρετικοί αστρολόγοι με μεγάλη πείρα, ο Πέρρης Κρητικός και η Χρύσα Βογιατζή σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο Υoutube περιγράφουν αναλυτικά όλα εκείνα τα γεγονότα που θα συμβούν στα δώδεκα ζώδια το 2021.

Και οι δύο μαζί αναλύουν όλες τις κινήσεις των πλανητών για το 2021 και εξηγούν πως αυτές θα επηρεάσουν όλους τους τομείς της ζωής για τα ζώδια 2021.

Με τον Πλούτωνα να παραμένει και αυτό το χρόνο στον Αιγόκερω, αλλά με τη σύμπραξη δύο πλανητών, του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο τα πράγματα για τα ζώδια δεν είναι τόσο ρόδινα όσο θα είχαμε ανάγκη, αλλά όπως φαίνεται μετά τις 18 Απριλίου για πολλά ζώδια θα ξημερώσει μία νέα ημέρα και μάλιστα μία νέα εποχή.

Τα περισσότερα ζώδια 2021 θα διαπιστώσουν πως το 2021 αποτελεί ένα έτος που αρχικά θα συνειδητοποιήσουμε όλοι σε τι φάση είμαστε μετά τα δραματικά γεγονότα του 2020.

Στη συνέχεια θα χρειαστεί τρομερή δουλειά, σκληρός ρεαλισμός, απρόσκοπτη οργάνωση έτσι ώστε να δούμε φως στο τούνελ και να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι κατάλληλες συνθήκες που θα μας οδηγήσουν σε μία αλλαγή ζωής και νοοτροπίας.

Ωστόσο, όλες αυτές τις αλλαγές θα είναι σχετικά δύσκολο για κάποιον να τις διαπιστώσει σε όλο τους το μεγαλείο μέσα στο 2021 και για αυτό το λόγο για κάποιους θεωρείται προπαρασκευαστικό έτος για όλα αυτά που θα συμβούν από το 2022 έως το 2026.