Ζώδια 2021

Ζώδια 2021: Ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης έρχεται με νέες προβλέψεις για το νέο έτος και αυτή τη φορά μιλάει για το τι θα συμβεί στον Παρθένο.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις το 2021 για τους Παρθένους θα είναι μία σημαντική χρονιά που θα επηρεαστούν πολλές από τις συνθήκες της ζωής τους, ενώ αλλαγές θα γίνουν και στην μέχρι τώρα νοοτροπία σας.

Παρά τις δυσκολίες που προβλέπονται για το 2021, η ζωή των Παρθένων σταδιακά θα λάβει μία νέα μορφή.

Σε αυτό θα συμβάλουν σημαντικά ο Κρόνος και ο Δίας από τον Υδροχόο που θα σας οδηγήσει έτσι κι αλλιώς σε αναθεωρήσεις στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, ενώ δεν αποκλείεται αυτές οι αναθεωρήσεις να αφορούν και το αντικείμενο της δουλειάς σας.

Μετά από όλα όσα συνέβησαν το 2020 και το αδιέξοδο στο οποίο βρεθήκατε, θα δείτε πως το νέο έτος θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας οδηγήσουν σε μία αλλαγή πορείας και θα μάθετε να αντιμετωπίζετε πολύ διαφορετικά τόσο τα δικά σας αιτήματα όσο και τα αιτήματα των άλλων.

Το 2021 προβλέπεται να είναι έντονη η είσοδος νέων ανθρώπων στη ζωή σας, οι οποίοι μάλιστα θα μείνουν δίπλα σας για ένα σκοπό. Τα άστρα σας προστάζουν αυτή τη νέα χρονιά να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας βαραίνει από ένα οδυνηρό παρελθόν. Για μερικούς από τον Παρθένους αυτό θα συμβεί στα επαγγελματικά, σε άλλους στα αισθηματικά και για αρκετούς στον τόπο διαμονής.

Από την πλευρά του ο Ουρανός στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να διώξετε από πάνω σας οτιδήποτε σας καταδυναστεύει και σας καταπιέζει, ενώ θα συμβάλει σημαντικά στη σύναψη συμφωνιών, σε νέες εμπειρίες και σε πραγματοποίηση μεγάλων ταξιδιών.

Ο Ποσειδώνας πάλι από την πλευρά του όσο βρίσκεται στους Ιχθείς σας δυσκολεύει στα αισθηματικά, αφού σας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα και σε γοητείες ατόμων παντελώς ακατάλληλων για εσάς. Για αυτό το λόγο όσοι έχουν συνάψει πρόσφατα μία σχέση θα πρέπει να αφήσουν το χρόνο να κυλήσει έτσι ώστε να φανεί η πραγματικότητα προτού πάρετε οποιαδήποτε σοβαρή απόφαση.

Οι εκλείψεις του 2021 (ζώδια 2021) θα επηρεάσουν τον άξονα επαγγελματικά και οικογένεια για αυτό θα πρέπει να έχετε ενισχυμένες δυνάμεις αλλά και δικλείδες ασφαλείας, ενώ θα πρέπει να προσέξετε γιατί τυχόν λάθος επιλογές θα έχουν οδυνηρές συνέπειες για πολλά χρόνια από τώρα.