Ζώδια 2021

Ζώδια 2021: Το νέο έτος έρχεται σε λίγες ώρες πια κοντά μας και όλοι εύχονται να προσφέρει σε όλους μας όλα εκείνα που μας στέρησε το 2020 και τα οποία τα θέλουμε πίσω.

Η γνωστή αστρολόγος, Μπέλλα Κυδωνάκη με ένα αναλυτικό βίντεο στο Youtube αναλύει τι θα συμβεί στη ζωή και των δώδεκα ζωδίων όλη τη διάρκεια του νέου έτους.

Το 2021 ο Πλούτωνας παραμένει στον Αιγόκερω αλλά από αυτό το ζώδιο έχουν ήδη φύγει οι άλλοι δύο μεγάλοι πλανήτες. Και συγκεκριμένα ο Δίας και ο Κρόνος που έχουν μεταφερθεί στον Υδροχόο και από εκεί επηρεάζουν διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση πάντα με το 2020.

Αυτές οι κινήσεις των πλανητών βέβαια δεν σημαίνει πως το 2021 θα αλλάξουν άρδην όλα όσα έχουμε βιώσει το 2020, αλλά σίγουρα είναι ένα προπαρασκευαστικό έτος για όλα όσα θα συμβούν από το 2022 έως το 2026.

Η Μπέλλα Κυδωνάκη αναλύει όλα τα 12 ζώδια και κάνει προβλέψεις για όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας.

Αναλύει τα επαγγελματικά και τις ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν εκεί αλλά και τις παγίδες που πρέπει να προσέξουμε. Στα αισθηματικά αναλύει ποια ζώδια 2021 κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ταίρι και ποια θα μπορέσουν να βρουν αυτό το έτερον ήμισυ που θα το έχουν και σε εκτίμηση.

Προβλέψεις επίσης για τα οικονομικά μας και τι πρέπει να προσέχουμε με αυτά, αλλά και για την υγεία μας και την κοινωνική μας ζωή.

Το σίγουρο είναι πως περιμένουμε το 2021 την αναγέννηση! Kαι τα δώδεκα ζώδια 2021 θα πρέπει να έχει κατά νου πως η νέα χρονιά θα είναι δύσκολη αλλά εάν κινηθούμε με ρεαλισμό, τιμιότητα και γενναιοδωρία θα καταφέρουμε να χτίσουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλη την ανθρωπότητα.