Ζώδια 2021

Ζώδια 2021: Το νέο έτος αστρολογικά μας δείχνει τι ζημιά έχει αφήσει πίσω του το 2020 και πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε όλα αυτά ανάλογα το ζώδιο μας και φυσικά ανάλογα με το δεκαήμερό μας.

Το νέο έτος σίγουρα θα είναι μία χρονιά με σημαντικές αλλαγές που έρχονται μετά τα όσα έχουν συμβεί το 2020 όντας ένα έτος πανδημίας.

Οι προτεραιότητές μας αλλάζουν πλέον στη ζωή μας το 2021 και δημιουργούνται σημαντικές προοπτικές έτσι ώστε να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και πού θέλουμε να πάμε κυρίως.

Ο γνωστός και άκρως επιτυχημένος αστρολόγος, Χρήστος Άρχος μας αναλύει τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια και μάλιστα ανά δεκαήμερο γιατί και αυτό παίζει σημαντικότατο ρόλο.

Ο Δίας μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου ευνοεί κυρίως τα ζώδια του Αέρα, δηλαδή Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, ενώ σημαντικές προοπτικές για να πετύχουν τα σχέδιά τους, αλλά χωρίς υπερβολές είναι οι Ταύροι και οι Σκορπιοί.

Η μετάβαση του Δία στους Ιχθείς θα δείξει και το δρόμο της ελπίδας που έχει χαθεί πλέον. Αυτή η αλλαγή θέσης, θα δώσει μία μεγάλη ανανέωση και θα μας επιστρέψει επιτέλους τη χαρά στη ζωή μας.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο δείχνει πως ο περιορισμός και όλα αυτά με τα όρια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Θα έρθουν γεγονότα που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που πορευόμαστε στη ζωή μας.

Αυτό που φέρνει ο Κρόνος για κάποια ζώδια 2021 είναι η ταλαιπωρία γιατί θα χρειαστούν να δουλέψουν περισσότερο. Και αυτά τα ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν και θα βιώσουν εντάσεις και κλυδωνισμούς είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, δηλαδή Ταύροι, Λέοντες και Αιγόκεροι, αλλά κυρίως τα πρώτα δεκαήμερα.

Δείτε το βίντεο

Οι προβλέψεις για τα ζώδια 2021 έρχονται αναλυτικά μέσα από τη ματιά του Χρήστου Άρχου, ο οποίος σε ένα δίωρο βίντεο αναλύει τα πάντα. Όχι μόνο τις προβλέψεις των ζωδίων ανά δεκαήμερο, αλλά και τι υποδηλώνουν οι κινήσεις όλων των πλανητών μέσα σε αυτή τη χρονιά.