Ζώδια 2021

Ζώδια 2021: Έχουμε πει πολλές φορές πως ο κόσμος περιμένει από το 2021 να επαναφέρει τη ζωή μας στην προτέρα κατάσταση, αλλά οι προσδοκίες για αυτό το νέο χρόνο που ήδη βιώνουμε είναι τεράστιες.

Το σίγουρο είναι πως το 2021 είναι μία σαφώς καλύτερη χρονιά από το 2020 που μας διέλυσε κυριολεκτικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι ένα έτος που θα μπορούσε κάποιος να τη χαρακτηρίσει ως τυχερή χρονιά. Απλά είναι μια χρονιά καλύτερη από το 2020 και μέχρι εκεί.

Η γνωστή αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη πέρα από τις ετήσιες προβλέψεις που έχουμε ήδη φιλοξενήσει στο citynow.gr αυτή τη φορά έρχεται και αναλύει για τα ζώδια 2021, τα καλύτερα σημεία τους. Αυτά τα κομμάτια τα θετικά σε ορισμένους τομείς της ζωής μας που πρέπει να δώσουμε βάση και να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας εκεί.

Μαθαίνουμε λοιπόν μέσα από τη Σμάρω Σωτηράκην ποια είναι εκείνα τα καλά σημεία στη ζωή μας που μπορεί να μας φέρουν τύχη, πώς πρέπει εμείς από την πλευρά μας να αξιοποιήσουμε αυτή την τύχη και πως να βάλουμε τη σφραγίδα μας στις αλλαγές που θα έρθουν για να μπορέσουμε στο τέλος να εδραιώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους και κυρίως για τον εαυτό μας.

Έχουμε λοιπόν την ευκαιρία να μάθουμε από τα πιο έμπειρα χείλη σε ποιόν τομέα θα έχει εύνοια κάθε ζώδια, ποια είναι τα tips για να έχουμε μία τυχερή χρονιά και φυσικά τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια 2021.

Δείτε το βίντεο με τα τυχερά tips για κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Το πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να γνωρίζετε και να μην ξεχνάτε είναι πως το 2021 είναι ένα έτος προπαρασκευαστικό για τις αλλαγές τις σημαντικές που θα συντελεστούν στη ζωή μας από το 2022 έως το 2026 και οι οποίες θα συμβάλουν καθοριστικά να αλλάξει ο τρόπος σκέψης μας, ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τη ζωή και να εδραιώσουμε έναν νέο τρόπο λειτουργίας έξω από αυτά που ξέρουμε και έχουμε συνηθίσει.