Κάρτες Ταρώ

Ζώδια 2021: Το 2021 μπήκε στους περισσότερους από εμάς με κάπως άτσαλο τρόπο, δείχνοντας αυτό που λέγαμε από την πρώτη στιγμή, πως φεύγοντας το 2020 δεν θα αλλάξουν όλα δια μαγείας μπαίνοντας το 2021.

Έτσι λοιπόν μετά από έναν ιδιαίτερα άσχημο Ιανουάριο, ο οποίος κοντεύει στο τέλος του, αποφασίσαμε να δούμε τι έχουν να πουν οι κάρτες Ταρώ για το 2021 και έτσι να δούμε πώς θα εξελιχθούν οι καταστάσεις κι αν θα υπάρξει κάποια βελτίωση τελικά κατά τη διάρκεια του νέου έτους.

Βρήκαμε λοιπόν στο Youtube ένα κανάλι με το όνομα Your Energy Focus, όπου σε αυτό μία εξαιρετική τύπισσα με τρελό χιούμορ και απίστευτο ταλέντο ρίχνει τις κάρτες Ταρώ και μιλά για όλα όσα θα συμβούν το 2021, μεταξύ πολλών άλλων.

Μέσα από το κανάλι της λοιπόν στο youtube και μέσω ενός Pick a card κάνει προβλέψεις (ζώδια 2021) για το 2021, μας βοηθά να δούμε πού πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας, αλλά και τι πρέπει να προσέξουμε.

Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε ένα από τα τρία πακέτα καρτών Ταρώ με τη βοήθεια της διαίσθησής μας και εκείνη μας εξηγεί σε ποιον τομέα της ζωής μας θα έχουμε γόνιμο έδαφος έτσι ώστε στην ουσία να καλλιεργήσουμε τις προσπάθειές μας.

Επίσης μας εξηγεί σε ποιους τομείς θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και πώς θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβασή μας.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο

Το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα από αυτό το βίντεο θα μάθετε πράγματα για τα ζώδια 2021 με τη βοήθεια των καρτών Ταρώ, θα μάθουμε τι κάνουμε λάθος, τι πρέπει να προσέξουμε, που θα ευνοηθούμε και πού πρέπει να στρέψουμε πλέον το ενδιαφέρον μας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πιο ήσυχα και πιο όμορφα τη ζωή μας.

Φυσικά αυτό το βίντεο δεν είναι αντιπροσωπευτικό για όλους, αλλά χρησιμοποιώντας λίγο την κριτική μας σκέψη θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε περισσότερα πράγματα για εμάς.