ΖΩΔΙΑ 2022

ΖΩΔΙΑ 2022: Ένα νέο έτος ήδη ξημέρωσε και ο Κώστας Λεφάκης είναι ο καταλληλότερος για να μας εξηγήσει πως θα κινηθούν τα δώδεκα ζώδια το νέος έτος μέσα από τις πάντα ακριβείς προβλέψεις του.

Γενικά το 2022 θα είναι μία χρονιά που θα βοηθήσει αρκετούς, ενώ θα δώσει και εναλλακτικές έτσι ώστε κάποια από τα ζώδια 2022 να βρουν τις σωστές λύσεις, στα αδιέξοδα που τους ταλαιπωρούν από το 2021.

Είναι μία χρονιά που δεν θα είναι εύκολη, ωστόσο, θα έχει περισσότερες ευκαιρίες από τα προηγούμενα χρόνια για όσους είναι σε ετοιμότητα να τις αρπάξουν. Όπως ανέφερε ο κ. Λεφάκης το 2022 έχει το τριπλό δύο, γεγονός που σημαίνει πως θα υπάρξουν ανατροπές και αναπάντεχα.

Ο ΚΡΙΟΣ 2022 θα έχει μία ενδιαφέρουσα χρονιά και πορεία με εξαίρεση το πρώτο δίμηνο που θα είναι κάπως πιεστικό και δύσκολο στον τομέα των επαγγελματικών και της οικογένειας. Ωστόσο, μετά το πρώτο δίμηνο και ενώ οι δυσκολίες θα εξακολουθούν να υπάρχουν σε ένα βαθμό, θα δοθούν οι ευκαιρίες να λύσει προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί και μετά τον Μάιο να αναβαθμιστεί οικονομικά.

Ο ΤΑΥΡΟΣ 2022 θα εξακολουθήσει να αντιμετωπίζει δυσκολίες και για κάμποσους μήνες του νέου έτους θα εξακολουθεί να είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στις προσωπικές του υποθέσεις και τα επαγγελματικά του. Θα πρέπει να προσέξει στα προσωπικά του που σημαίνει πως μπορεί να υπάρξουν χωρισμοί αλλά μετά τον Ιούλιο θα έχουν νέες γνωριμίες. Ο Ταύρος θα πετύχει να υλοποιήσει κάποια από τα όνειρά του.

Ο ΔΙΔΥΜΟΣ 2022 θα τρέξει περισσότερο και θα έχει να εξυπηρετήσει κόσμο. Θα παίξει μεγάλο ρόλο στο ευρύτερο περιβάλλον του. Θα έχει μια σπουδαία χρονιά για την καριέρα του και θα βιώσει μία αναγνώριση. Αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο είναι μετά τον Αύγουστο και μετά και θα τον βοηθήσει να πάρει τα ηνία της ζωής του σε πιο επιτυχημένες πορείες.

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2022 θα έχουν την ευκαιρία να επιλύσουν τις δικές τους υποχρεώσεις και τα οικογενειακά τους. Όσοι είχαν θέματα συνεργασιών θα βρουν λύσεις. Το δεύτερο εξάμηνο είναι πολύ καλύτερο και ευεργετικό, αλλά δεν θα καταφέρουν σημαντικά πράγματα στα οικονομικά τους.

Ο ΛΕΩΝ 2022 θα δώσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μαθήματα συνεργασίας. Θα έχουν δυσκολίες όπως το 2021, αλλά μετά το καλοκαίρι παίρνουν την πρώτη αίσθηση ανακούφισης είτε πρόκειται για κάτι συναισθηματικό είτε για μια γνωριμία που θα μπορέσει να τους βοηθήσει από το φθινόπωρο να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2022 θα έχει την ευκαιρία να ανοίξει νέους κύκλους συνεργασιών. Όσοι είναι τρομερά απογοητευμένοι από τα ερωτικά τους θα έχουν την ευκαιρία από τον Μάρτιο και μετά να κάνουν όμορφες γνωριμίες και να βρουν αυτό που λένε αδελφή ψυχή.

Ο ΖΥΓΟΣ 2022,  έχει να προχωρήσει κυρίως από τον Μάρτιο και μετά. Τους πρώτους δυο μήνες θα έχει πολλές δυσκολίες. Ωστόσο, μετά θα του δοθεί η δυνατότητα να πάει πιο πέρα τη ζωή του. Θα κάνει καινούριες επιλογές. Θα ευνοηθεί το συναισθηματικό και τον λυτρώνει στα επαγγελματικά.

Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2022 θα έχει κι αυτός τρομερές δυσκολίες. Θα υποχρεωθεί να αναθεωρήσει συμφωνίες και συνεργασίες. Θα πληγεί σε συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά μετά θα του δοθούν λύσεις για να φύγει από αυτή την κατάσταση και να ορθοποδήσει. Ωστόσο, θα του έρθουν προσκλήσεις ή και προκλήσεις που θα τον οδηγήσουν να καταφέρει να κάνει τα μικρά ή τα μεγάλα θαύματά του.

Ο ΤΟΞΟΤΗΣ 2022, θα καλπάσει πιο γρήγορα σε σχέση με το 2022. Θα υπάρξει ένα οικογενειακό θέμα και εξαρτήσεις με τους δικούς του και όλα αυτά μετά το καλοκαίρι θα βρει λύσεις και έτσι θα απαλλαγεί από αυτό το πράγμα. Μάλιστα, θα αλλάξει και ο παράγοντας τύχης σε σχέση με τα άλλα ΖΩΔΙΑ 2022, αφού δεν θα μπορεί πλέον τίποτα τυχαίο να τον εμποδίσει.

Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2022, θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει πράγματα έτσι ώστε να βελτιώσει τη ζωή του. Θα υπάρχει η δυνατότητα να βρουν εργασία ακόμα και στο εξωτερικό για όποιον ενδιαφέρεται και να κλείσουν νομικές ή υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τις σπουδές.

Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2022, θα έχει και εκείνος τη δυνατότητα να έχει καλύτερες επιδόσεις. Μπορεί να βελτιώσει θέματα και να ξεπεράσει φοβίες. Όσοι είχαν προβλήματα με την υγεία τους θα έχουν τη δυνατότητα να τα λύσουν. Το καλοκαίρι υπάρχει εύνοια στα ερωτικά, ενώ θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για να συγκεντρώσετε όλα εκείνα τα εφόδια για να απογειωθείτε το 2023.

Οι ΙΧΘΕΙΣ 2022, φέτος θα τους δοθεί η ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι ζωής ή αγάπης. Κάποια γεγονότα θα τους δώσουν την ευκαιρία να τους οδηγήσουν στην προσωπική τους Ιθάκη. Όλο όμως αυτό προϋποθέτει σωστές επιλογές μέσα στο έτος και όχι ονειροπολήσεις.

Ο Κώστας Λεφάκης με μία αναλυτική ανάλυση μας έδωσε το στίγμα για το νέο έτος για τα ΖΩΔΙΑ 2022.