Ζώδια 2022

Τα ζώδια 2022 θα αντιμετωπίσουν κάποιες προκλήσεις μέσα στο νέο έτος και κάποια από αυτά θα δουν πως ο έρωτας δυστυχώς δεν είναι πάντα ρόδινος, αλλά έχει και τα μεγάλα του αγκάθια.

Κάποια από τα ζώδια το 2022 θα έχουν έναν κάπως οδυνηρό χωρισμό, αλλά για να μην νιώσουν άσχημα από τώρα θα πρέπει να σας πούμε ότι αυτός ο χωρισμός σε βάθος χρόνου θα είναι η σωτηρία σας

Ποια λοιπόν από τα ζώδια 2022 θα χωρίσουν;

Ο ΤΑΥΡΟΣ 2022 θα είναι από τα ζώδια που εξαιτίας του Ουρανού θα δοκιμαστούν έντονα το νέο έτος και θα φέρει αλλαγές στη ζωή του ζωδίου που δεν θα είναι πάντα εύκολες και διαχειρίσιμες.

Ο Ταύρος είναι πολύ πιθανό εάν βρίσκεται σε σχέση ή σε ένα γάμο να βιώσει σοβαρούς τριγμούς που είναι ικανοί να προκαλέσουν ακόμα και τον χωρισμό ειδικά εάν η σχέση δεν έχει στέρεες βάσεις ή είναι τοξική.

Ωστόσο, από τους Ταύρους είναι πολύ πιθανό να χωρίσουν εκείνοι που ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο, ενώ όσοι είναι στο πρώτο θα ζουν όμορφες επιτέλους στιγμές.

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2022 είναι ένα από τα ζώδια εκείνα που πιθανότατα θα έρθει αντιμέτωπο με έναν χωρισμό. Και αυτό γιατί ο Πλούτωνας χτυπάει το δικό σου ζώδιο.

Ο Πλούτωνας λοιπόν επηρεάζει σοβαρά τον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις σου, τον γάμο και γενικά τα ερωτικά σας! Αυτός ο πλανήτης λοιπόν θα σου φέρει έναν χωρισμό με σκοπό να διώξει πράγματα και πρόσωπα από τη ζωή σου που μέχρι μόνο σε βάραιναν και δεν σε εξυπηρετούσαν πουθενά.

Έτσι μπορεί να πονέσεις από έναν χωρισμό αλλά να ξέρεις πώς μέσα από αυτή τη δύσκολη διαδικασία θα αναγεννηθεις like a phoenix που λέει και το τραγούδι. Βέβαια τέτοια προβλήματα χωρισμών δεν θα έχουν τόσο το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου όσο το τρίτο δεκαήμερο που τον χωρισμό τον έχει στο τσεπάκι του.

Ο ΛΕΩΝ 2022 είναι άλλο ένα ζώδιο που θα χτυπηθεί από τον χωρισμό. Τόσο ο Ουρανός όσο και ο Κρόνος από τα ζώδια που βρίσκονται σε χτυπούν αλύπητα και για αυτό φέρνουν ξαφνικές αλλαγές στον τομέα των σχέσεων, με αποτέλεσμα να δεις να γκρεμίζεται κάτι.

Αυτό το κάτι πιθανότατα είναι μία σχέση, η οποία όσο και να μην το ξέρεις θα γκρεμιστεί γιατί έπρεπε να γκρεμιστεί.

Αυτοί οι δύο πλανήτες θα σε πονέσουν αρκετά, αφού θα πρέπει να αλλάξεις αυτό που νόμιζες μέχρι τώρα σταθερό. Αυτό που πρέπει να καταλάβεις από αυτή την επίπονη διαδικασία είναι πως δεν πρέπει να αντισταθείς σε αυτή την αλλαγή που θα σου έρθει με έναν χωρισμό.

Επίσης για να μην σας βάζουμε όλους σε ένα τσουβάλι πρέπει να ξέρετε πως οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου δεν θα έχουν τρομερό πρόβλημα. Του δευτέρου δεκαημέρου πάλι είστε εσείς που θα βιώσετε τον χωρισμό, ενώ του τρίτου δεκαημέρου για εσάς οι χωρισμοί έρχονται από το 2023.

Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2022 είναι το τέταρτο ζώδιο που κινδυνεύει σοβαρά να χωρίσει μέσα στο 2022.

Ότι θεωρούσατε εσείς οι Σκορπιοί δεδομένο τόσα χρόνια θα αλλάξει θέλετε δεν θέλετε. Οπότε πρέπει να το πάρετε απόφαση και να αφήσετε το ρεύμα να σας παρασύρει.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο που είναι απέναντί σας λέει αυτό ακριβώς το πράγμα. Για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο και να αναγεννηθείτε πρέπει να πεθάνει οτιδήποτε παλιό υπάρχει. Και μέσα σε αυτά είναι μία σχέση ή ένας γάμος που πρέπει να διαλυθεί για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά.

Και οι εκλείψεις της νέας χρονιάς αυτό λένε! Θα πρέπει να μείνετε μόνοι σας και να κάνετε την ενδοσκόπησή σας. Αυτό όμως το κάπως άσχημο αστρολογικό σκηνικό που σας περιγράφουμε αφορά κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο και σε καμία περίπτωση το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου.