Ζώδια 2022

Ζώδια 2022: Ο έρωτας το 2022 θα χτυπήσει την πόρτα πολλών ζωδίων και αυτό σημαίνει ραγδαίες εξελίξεις στα αισθηματικά, ενώ δεν αποκλείονται και προβλήματα σε περιπτώσεις επανασυνδέσεων ή νέων γνωριμιών.

Το 2021 άφησε πίσω του μία πικρή γεύση και έχουν όλοι την προσδοκία πως το 2022 θα είναι ένα έτος που θα μας αναζωογονήσει, έτσι ώστε να ξαναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας.

Πώς θα είναι ο έρωτας όμως το 2022 για όλα τα ζώδια:

 

ΚΡΙΟΣ 2022
Ο Κριός για το 2022 έχει μία μεγάλη εύνοια σε κατακτήσεις και νέες γνωριμίες, ενώ θεωρείται βέβαιο πως ένας έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα και στη συνέχεια δεν αποκλείεται να ανεβείτε και στα σκαλιά της εκκλησίας. Αποφύγετε ωστόσο προσπάθειες επανασύνδεσης.
ΤΑΥΡΟΣ 2022
Οι Ταύροι έχουν μία σχετική εύνοια στα αισθηματικά και θα μπορούσε να πει κανείς πως στο ενδεχόμενο νέας γνωριμίας οι πιθανότητες είναι εξίσου ισορροπημένες. Μπορεί λοιπόν να προκύψει ένας έρωτας ή μια επανασύνδεση αν και στη δική σας περίπτωση ένας χωρισμός είναι πιο πιθανός για το 2022 για όποιον τουλάχιστον είναι δεσμευμένος.
ΔΙΔΥΜΟΙ 2022
Οι Δίδυμοι θα έχουν μία χρονιά γεμάτη κατακτήσεις και αυτό μπορούμε να σας το υποσχεθούμε. Όσον αφορά στους νέους έρωτες η κατάσταση θα είναι έτσι κι έτσι και τις ίδιες πιθανότητες έχετε για έναν χωρισμό εσείς οι δεσμευμένοι. Πάντως, έχετε περισσότερες πιθανότητες για μία νέα σχέση, αλλά συγχρόνως να προσέχετε τις απιστίες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2022
Υπέροχη χρονιά το 2022, αφού θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα, αλλά συγχρόνως θα έχετε να διαλέξετε μέσα από πολλές πολλές κατακτήσεις. Σημαντικές ευκαιρίες θα έχετε μέσα στη χρονιά και για επανασύνδεση, ενώ το πάθος δεν θα λείψει στιγμή το νέο έτος. Κάποιοι δεν αποκλείεται να παντρευτούν.

ΛΕΩΝ 2022

Μία αρκετά παθιασμένη χρονιά προβλέπεται για εσάς και έχετε τρελές πιθανότητες για μία επανασύνδεση.  Τα πράγματα για έναν νέο έρωτα θα είναι έτσι κι έτσι, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές κατακτήσεις. Πολύ πιθανόν κάποιοι να χωρίσετε ή εάν όχι αυτό, τότε γάμος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2022

Νέοι έρωτες, μεγάλες κατακτήσεις και πάθος θα κυριαρχήσουν τη νέα χρονιά, ενώ αρκετές πιθανότητες έχετε και για επανασυνδέσεις για όσους σας αφορούν. Εάν εξαιρέσει κάποιος τις πιθανότητες απιστίας μπορείτε να έχετε και σοβαρές προοπτικές για έναν γάμο.

ΖΥΓΟΣ 2022

Εάν δεν σας προκύψει νέος έρωτας αυτή τη χρονιά, δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε πια! Με τόσες κατακτήσεις αποκλείεται να μην βρεθεί κάποιος για εσάς. Έντονες στιγμές με πάθος ή με καυγάδες έρχονται τη νέα χρονιά και να θυμάστε ότι θα μπορέσετε να ζήσετε τη σταθερότητα μιας σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2022

Η χρονιά θα είναι τρομερά έντονη με νέους έρωτες, πάθη, καυγάδες, αλλά και χωρισμούς. Είναι τρομερά δύσκολο αυτή τη χρονιά να καταλήξετε κάπου σταθερά, αλλά τουλάχιστον θα έχετε ένα θυελλώδες έτος, αφού το πάθος θα ξεχειλίζει, αλλά μαζί με αυτό πάνε και οι καυγάδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 2022

Οι κατακτήσεις μέσα σε αυτή τη χρονιά θα είναι σε καθημερινή βάση, ενώ και οι νέοι έρωτες δεν θα λείψουν. Οπότε αποφύγετε τις σκέψεις για επανασυνδέσεις. Ευνοείστε ωστόσο εάν θελήσετε να κάνετε κάτι σταθερό ακόμα κι αν θέλετε να παντρευτείτε. Ενώ όσοι θέλετε να απιστήσετε να ξέρετε ότι θα σας πάρουν χαμπάρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2022

Αυτή η χρονιά θα είναι η πιο ερωτική για εσάς περισσότερο από όλα τα ζώδια 2022, αφού οι νέοι έρωτες θα είναι συνεχείς, οι κατακτήσεις αδιάκοπες και οι δυνατότητες για κάτι σταθερό στη ζωή σας ή ακόμα και για γάμο θα είναι απεριόριστες. Όσοι θέλετε επανασύνδεση μπορεί ναι μπορεί και όχι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2022

Αυτή τη χρονιά τη μεγαλύτερη εύνοια θα την έχουν όσοι από εσάς θα ήθελαν διακαώς μία επανασύνδεση. Κατά τα άλλα όσοι αναζητούν μία νέα γνωριμία, έναν νέο έρωτα τα πράγματα είναι κάπως θολά, αλλά να ξέρετε πως εάν βρεθεί θα έχει πολύ καυγά στο πίσω μέρος του.

ΙΧΘΥΣ 2022

Νέοι έρωτες, νέες κατακτήσεις θα είναι σε καθημερινή πια βάση και το σουξέ σας μέσα στη χρονιά θα είναι το κάτι άλλο. Μέσα σε αυτά εάν θέλετε να διατηρήσετε το πάθος και μία σταθερότητα στην υφιστάμενη σχέση σας και πάλι ευνοείστε σημαντικά. Εάν θέλετε να παντρευτείτε τότε να το κάνετε άμεσα.