Ζώδια 2023

Τα ζώδια 2023 θα έχουν την ευκαιρία να αναθεωρήσουν πολλά από τα πράγματα των προηγούμενων ετών και δεν θα διστάσουν κάποια να προσπαθήσουν να σπάσουν και τη μοναξιά τους.

Κάποια όμως από τα ζώδια 2023 δεν θα έχουν την ευκαιρία και τις κατάλληλες συνθήκες για να δημιουργήσουν μία αισθηματική σχέση, όμορφη που θα τους αναζωογονήσει και γενικά θα έχουν μία ατυχία στα ερωτικά τους.

Το πρώτο από τα τέσσερα άτυχα ζώδια στον έρωτα είναι ο Λέων 2023.  Εσείς έχοντας τον Κρόνο στον Υδροχόο δεν καταφέρετε να περάσετε εύκολα στα ερωτικά, αφού είχατε να βιώσετε πολλά προβλήματα και χωρισμούς. Και εκεί που το 2023 φεύγει ο Κρόνος από τον Υδροχόο και που θα μπορούσατε να πάρετε μία βαθιά ανάσα, φτάνει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο και θα συνεχίσει να σας θέλει μόνους σας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Παρθένος 2023 είναι επίσης ένα από τα ζώδια που αναμένεται να πει μέσα στο νέο έτος, “πιο καλή η μοναξιά”. Θα είναι τόσες οι αντιξοότητες σε αυτό τον τομέα, τόσα τα προβλήματα που από το πρώτο τρίμηνο του 2023 θα πείτε πως είναι καλύτερα να είστε μόνοι σας παρά οτιδήποτε άλλο.
Ο Υδροχόος 2023 εδώ και αρκετά χρόνια ταλαιπωρείται από τον Κρόνο, ο οποίος όμως θα φύγει από το ζώδιο σας, αλλά δεν πρέπει να πανηγυρίσετε πως τώρα επιτέλους θα ηρεμήσετε στα αισθηματικά σας. Από τον Μάρτιο μπαίνει στο ζώδιο σας ο Πλούτωνας και δεν πρόκειται να σας αφήσει να ηρεμήσετε. Η χαρά και το κέφι θα λείπουν δυστυχώς τη νέα χρονιά από την ερωτική σας ζωή. Για αυτό θα πρέπει να επικεντρωθείτε κυρίως στην εσωτερική σας χαρά και να αφήσετε τους έρωτες.
Οι Ιχθείς 2023 φαίνεται πως οι καλές στιγμές οι ερωτικες που είχατε τα προηγούμενα χρόνια πλέον πέρασαν. Και θα αργήσουν λίγο να ξαναέρθουν μιας και ο Κρόνος περνάει στο ζώδιο σας πια και δεν θα σας δώσει την καλύτερη διάθεση. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην οργάνωση του εαυτού σας και να σοβαρευτείτε γιατί χωρίς αυτά τα δύο οι ελπίδες για κάτι όμορφο ερωτικό θα είναι σχεδόν μηδαμινές.
Τσέκαρε κι αυτό: