Ζώδια 2023

Τα ζώδια 2023 θα έχουν μία ιδιαίτερα ερωτική χρονιά, με πολλά πάνω κάτω είτε για καλό είτε για κακό, αλλά δύο εκπρόσωποι του ζωδιακού θα έχουν μία ακαταμάχητη γοητεία.

Αυτά τα δύο ζώδια 2023 θα έχουν την ευκαιρία να ακτινοβολήσουν τόσο έντονα ερωτικά που θα πρέπει κάποιος να είναι τυφλός για να μην τους προσέξει.

Το πρώτο από αυτά τα δύο με το ακαταμάχητο σεξαπίλ θα είναι ο Αιγόκερως 2023. Η ταλαιπωρία των προηγουμένων ετών είναι γνωστή σε όλους, αφού με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας κάποια πράγματα ήταν γραπτό να συμβούν.

Το 2023 αλλάζει όμως! Πλέον ήρθε η χρονιά που θα μπορέσετε να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και γιατί όχι να διασκεδάσετε. Και αυτό θα αρχίσετε να το βλέπετε από τους πρώτους μήνες του έτους.

Από τον Μάιο και μετά όμως τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα. Με τον Δία στον Ταύρο θα νιώσετε ότι λάμπετε και θα έχετε τρομερό σεξαπίλ, που σχεδόν κανείς δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί!

Αυτό θα σου δώσει τη δυνατότητα όποιον θέλετε να τον έχετε στο πιάτο σας! Το εάν αυτό θα καταλήξει κάπου όμορφα και σταθερά είναι πάντα στο χέρι σας ή εάν θα υπάρξει κάτι θυελλώδες που θα σβήσει γρήγορα.

Το δεύτερο από τα ζώδια 2023 που θα είναι ακατανίκητο είναι ο Τοξότης 2023. Ο κυβερνήτης σας που είναι ο πλανήτης Δίας θα κάνει στάση από τον Μάιο στον Ταύρο και θα μείνει εκεί για περίπου ένα χρόνο.

Αυτό σημαίνει φυσικά, πως το φλερτ, τα έντονα ερωτικά τερτίπια και η διασκέδαση θα είναι μέσα στα βασικά στοιχεία της χρονιάς. Μάλιστα, δεν αποκλείεται όλο αυτό το ερωτικό πανηγύρι της χρονιάς και το γεγονός πως κανείς δεν θα μπορεί να σας πει όχι, να σας οδηγήσει και σε απογόνους.

Τσέκαρε κι αυτό:

Ιδέες για μανικιούρ : Η Selena Gomez ξέρει τι πρέπει να κάνεις