Ζώδια 2023

Ζώδια 2023: Ο Κριός 2023 θα έχει μια χρονιά γεμάτη με σοβαρά γεγονότα, τα οποία αναμένεται να σας αλλάξει για τα καλά τη ζωή σας, όπως επισημαίνει και ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης.

Ο Δίας μέχρι και τα μέσα Μαΐου θα βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο σας και αυτό θα σας οδηγήσει αυτόματα να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε συγκεκριμένες επιλογές. Μάλιστα, αυτές οι επιλογές θα πρέπει να προσέξετε να είναι οι σωστές, γιατί αυτές θα σας ακολουθούν μέχρι το 2024 οπότε και θα δείτε τα αποτελέσματα των επιλογών σας.

Ο Κριός 2023 θα είναι ένα από τα ζώδια 2023 που θα μπορούν να δουν τη ζωή τους να ξεκαθαρίζουν και να πραγματοποιούνται οι βλέψεις και τα όνειρά σας.

Η μετακίνηση του Κρόνου πλέον στους Ιχθείς θα σας δώσει τις καλύτερες ευκαιρίες για να ξεπεράσετε όλα εκείνα τα άγχη και τους φόβους που τα τελευταία δύο χρόνια σας εμπόδιζαν να αναπνεύσετε σωστά.

Το μικρό διάστημα που ο Πλούτωνας θα περάσει στον Υδροχόο, θα είναι ένα διάστημα που θα σας βοηθήσει να κάνετε όλη την απαραίτητη προετοιμασία για όλα όσα θα έρθουν στο μέλλον, αλλά κυρίως για τις αλλαγές που θα ακολουθήσουν.

Ο Κριός 2023 θα εξακολουθήσει να ζορίζεται στα οικονομικά του σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια 2023.  Σε αυτές τις χρηματικές αναποδιές θα συμβάλει ακόμα περισσότερο και ο Ουρανός στον Ταύρο, αλλά ακόμα και σε αυτή τη δυσκολία ο Πλούτωνας θα σας δώσει το κουράγιο που χρειάζεστε για να τα καταφέρετε.

Άλλωστε αυτές οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν με την είσοδο του Δία στον Ταύρο από τα μέσα του Μαΐου και μετά και μάλιστα οι περισσότεροι από εσάς θα δείτε είτε αύξηση των εισοδημάτων σας ή δεν αποκλείεται να έχετε και μία ωραία είδηση σχετικά με μία κληρονομιά.

Το 2023 ο Κριός όπως αναφέρει ο Κώστας Λεφάκης θα αρχίσει επιτέλους να νοιάζετε και να ενδιαφέρεται κυρίως για τον δικό του εαυτό και θα πετάξετε μακριά όλα όσα δεν σας αφορούν.

Το σίγουρο είναι πως τη νέα χρονιά θα έχετε τη χαρά να βάλετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας, να διασκεδάσετε μαζί τους και να βιώσετε όμορφες στιγμές που θα σας ανυψώσουν πνευματικά.

Γενικά ο Κριός 2023 θα έχει μπροστά του μία χρονιά ανανέωσης όπου θα διεκδικήσετε έντονα τα δικαιώματά σας, ενώ έρχονται νέα δεδομένα σε επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο εξωτερικό η ακόμα και να μετακομίσετε στο εξωτερικό.

Τσέκαρε κι αυτό:

Εκλείψεις 2023: Πότε είναι και ποια ζώδια επηρεάζει