Ζώδια 2023

Τα ζώδια 2023 είναι στο μυαλό όλων αφού η νέα χρονιά πλησιάζει και όλοι αυτό που θέλουμε να ξέρουμε είναι τι μας περιμένει τη νέα χρονιά ανάλογα με το ζώδιο μας και τον ωροσκόπο μας φυσικά.

Ο καταλληλότερος όλων για να μάθουμε πως θα είναι αστρολογικά η νέα χρονιά του 2023 είναι ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος για άλλη μία φορά μιλάει και προβλέπει όλα εκείνα που πρέπει να ξέρουμε.

Το σίγουρο είναι πως τα ζώδια 2023 έχουν μπροστά τους μία ιδιαίτερη χρονιά που σίγουρα θα τη θυμούνται για χρόνια όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε εγκόσμιο, για το τί θα συμβεί δηλαδή γύρω μας.

Η νέα χρονιά έχει σπουδαίες μετακινήσεις πλανητών και αυτό θα επηρεάσει τους πάντες και φυσικά όλα τα ζώδια!

Για αρχή ο Πλούτωνας μετά από πολλά πολλά χρόνια θα φύγει από τον Αιγόκερω για να περάσει δοκιμαστικά στον Υδροχόο. Βέβαια εκεί θα μείνει λίγους μήνες μέχρι να γυρίσει ανάδρομος και να επιστρέψει στον Αιγόκερω μέχρι τέλος του χρόνου, οπότε θα γυρίσει για τα επόμενα πολλά χρόνια στον Υδροχόο.

Αυτή η μετακίνηση δεν θα επηρεάσει μόνο το ζώδιο του Υδροχόου, αλλά όλα τα ζώδια ανάλογα με τις γωνίες που κάνει ο πλανήτης από αυτή τη θέση.

Στη συνέχεια μία άλλη σημαντική μετακίνηση για τα ζώδια 2023 είναι αυτή του Κρόνου που φεύγει από τον Υδροχόο και θα μετακινηθεί στον Ιχθύ από τα μέσα Μαρτίου και μετά.

Και τέλος η άλλη κορυφαία πλανητική αλλαγή είναι η μετακίνηση του Δία από τον Κριό στον Ταύρο στις 16 Μαΐου, όπου εκει θα συναντήσει τον Ουρανό και τα γεγονότα θα είναι καταιγιστικά.

Ο Κώστας Λεφάκης αναλύει όλες αυτές τις πλανητικές διελεύσεις και μετακινήσεις σε εγκόσμιο επίπεδο, αλλά και για κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

Δείτε το βίντεο με τις αναλυτικές προβλέψεις του. 

Το σίγουρο είναι πως το 2023 θα είναι μία χρονιά προετοιμασίας, αλλά και πολλών κρίσεων.

Τσέκαρε κι αυτό:

Οικονομικοί προορισμοί : Τρία μέρη για το 2023