Ζώδια 2023

Το νέο έτος είναι εδώ και τα ζώδια 2023 θα βιώσουν σημαντικές αλλαγές κάτι που έχει ήδη αρχίσει να διαφαίνεται από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Ιανουαρίου.

Το νέο έτος όμως αυτό που ήδη διανύουμε θα είναι ένα έτος καθοριστικό για όλα τα ζώδια 2023 και αυτό φαίνεται και από τις ετήσιες προβλέψεις του λεγόμενου δασκάλου της αστρολογίας, του Χρίστου Ντούβλη.

Το 2023 αναμένεται να είναι μία πολύ σημαντική χρονιά και παρά το γεγονός ότι από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο τα πράγματα δεν θα δείχνούν ότι αλλάζουν και θα κουβαλάμε όλα τα αρνητικά των προηγούμενων ετών, τελικά κάτι αλλάζει μυστικά.

Σε κοσμικό επίπεδο δεν πρόκειται να δούμε πράγματα που δεν μας απογοητεύουν. Αντίθετα, θα βλέπουμε ολοένα και περισσότερα εγκλήματα και αδικήματα το πρώτο τρίμηνο που θα μας στεναχωρούν και θα μας δημιουργούν μία αίσθηση ματαιότητας για αυτό που λέμε σύγχρονη ανθρωπότητα.

Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως θα αλλάξουν και σε κοσμικό επίπεδο και στα ζώδια 2023 από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο, όπου όλοι θα νιώσουμε μία αισιοδοξία και μία διάθεση για νέα ξεκινήματα και έναν νέο κύκλο ζωής. Αυτά θα φέρουν με τη σειρά τους κάτι νέο, μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα, μια νέα σχέση και έντονη διάθεση για ζωή.

 

Οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά θα σας δώσουν έναν μπούσουλα για το τί έρχεται, αλλά και χρήσιμες συμβουλές από τον Χρίστο Ντούβλη για το πώς πρέπει να κινηθείτε έτσι ώστε να έχετε τα μέγιστα δυνατά καλά αποτελέσματα και να αποφύγετε τυχόν κακοτοπιές.

Και φυσικά εκτός από το ζώδιο σας είναι χρήσιμο να ακούτε και τις προβλέψεις για τον ωροσκόπο σας ή για βασικούς πλανήτες που έχετε στον αστρολογικό σας χάρτη και οι οποίοι μπορεί να επηρεάζουν κάποια βασικά γεγονότα στη ζωή σας.

Τσέκαρε κι αυτό:

Μαγαζιά Ψυρρή :Φάγαμε στο Dos Gardenias

Avatar : Ποιοι είναι οι “κακοί” Navi