Ζώδια 2023

Τα ζώδια 2023 με το νέο έτος θα βιώσουν σοβαρές αλλαγές στη ζωή τους, αφού οι πλανητικές μετακινήσεις θα είναι κυριολεκτικά ιστορικές.

Το νέο έτος θα φέρει σημαντικά γεγονότα για τουος περισσότερους, αλλά τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού δεν θα περάσουν και την καλύτερη χρονιά τους, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει καταστροφικά γεγονότα, αλλά σίγουρα πιεστικά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Τα τρία αυτά ζώδια 2023 θα έχουν μια ατυχία στα ερωτικά τους και θα πρέπει να προσέχουν πολύ αυτή τη χρονιά που θα δώσουν την καρδιά τους.

Το πρώτο ζώδιο είναι ο Κριός 2023 ο οποίος λόγω της θέσης του Κρόνου στον Υδροχόο θα σας αναγκάσει να κάνει ξεκαθαρίσματα. Αυτές οι πλανητικές θέσεις θα σας βοηθήσουν να δείτε πικρές αλήθειες και είτε το θέλετε είτε όχι δίπλα σας θα μείνουν μόνο όσοι το αξίζουν και κανείς άλλος. Επίσης εάν είστε σε μία σχέση η οποία είναι ήδη ρουτινιασμένη τότε να ξέρετε πως το τέλος είναι βέβαιο για εσάς. Επίσης, οι αδέσμευτοι να προσέχετε σε ποιον σκοπεύετε να χαρίσετε την καρδιά σας γιατί το πιθανότερο είναι να πληγωθείτε. ‘

Το δεύτερο άτυχο ζώδιο στα ερωτικά είναι ο Δίδυμος 2023 που δεν θα έχει μπροστά του μια ευνοϊκή χρονιά. Εάν ερωτευτείτε αυτή τη χρονιά δυστυχώς δεν υπάρχει μεγάλη εύνοια έτσι ώστε αυτό το πρόσωπο να είναι το σωστό για εσάς και έτσι η απογοήτευση θα είναι θέμα χρόνου. Επίσης όλη η χρονιά θα ασχολείστε με άλλα πράγματα, όπως το σπίτι και τα επαγγελματικά σας και έτσι ο αισθηματικός τομέας θα έρθει σε δεύτερη μοίρα.

Το τρίτο ερωτικά άτυχο ζώδιο είναι ο Αιγόκερως 2023 που μπορεί να είναι σίφουνας στον έρωτα, αλλά το νέο έτος θα έχει διαρκώς μία απόμακρη στάση προς όλους και όλα. Αυτό σημαίνει πως δεν θα προσελκύσετε εύκολα κάποιον. Επίσης πολλοί από εσάς που θέλετε να προχωρήσετε στην αισθηματική σας ζωή έχετε αφήσει άλυτα θέματα στο παρελθόν και αυτό είναι σοβαρό τροχοπέδη είτε το καταλαβαίνετε είτε όχι.

Τσέκαρε κι αυτό:

Ο Παράδεισος των κυριών: Τα νούμερα τηλεθέασης