Ζώδια

Ζώδια: Πολλές επικοινωνίες και επαφές με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον θα έχετε αυτό το Σαββατοκύριακο και καλό είναι να το απολαύσετε γιατί η εβδομάδα που έρχεται είναι αρκετά δύσκολη μέχρι και τα τέλη του μήνα.

ΚΡΙΟΣ

Όμορφες στιγμές θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα, καθώς θα μπορέσετε να έχετε μία σωστή επικοινωνία με το ταίρι σας και αυτό θα σας δώσει τεράστια καλή διάθεση. Οι αδέσμευτοι είστε τόσο φωτεινοί αλλά να προσέχετε να βλέπετε όσους σας φλερτάρουν και να μην είστε με τη μύτη σηκωμένη. Κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις θα προκύψουν το Σαββατοκύριακο, αλλά θα τα καταφέρετε μια χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ (Ζώδια)

Όμορφο Σαββατοκύριακο για κοινωνικές επαφές και φλερτ αλλά εσάς το μυαλό σας είναι και στα επαγγελματικά κι αυτό δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε και τόσο πολύ. Ωστόσο, το Σάββατο το βράδυ θα έχετε τη διάθεση να ξεσαλώσετε και ποιος ξέρει τι θα προκύψει σε αυτή τη ζωή. Αυτές οι νέες γνωριμίες μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να έχουν τεράστιο όφελος για εσάς είτε σε προσωπικό είτε και επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεσή σας δεν θα είναι και τόσο καλή το Σαββατοκύριακο, αφού τα νεύρα σας είναι πολλά και εσείς όμως προσπαθείτε να ξεσπάσετε σε ανούσια πράγματα και χαζά πρόσωπα. Συνειδητοποιήστε ποιο είναι το πρόβλημά σας το πραγματικό και ασχοληθείτε με τον εαυτό σας για να το λύσετε. Διασκεδάστε ήρεμα με φίλους και ήρεμα, χωρίς εξάρσεις και οι τόνοι έτσι θα πέσουν.