ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ζώδια)

Σοβαρός θα είναι ο εκνευρισμός που θα έχετε όλο το Σαββατοκύριακο, καθώς θα κάνουν την εμφάνισή τους όλες οι ανασφάλειες που κρατούσατε κρυμμένα τόσο καιρό. Κάτι σας βασανίζει και εάν ψάξετε βαθιά μέσα σας ξέρετε τι φταίει. Γυρίστε ένα δύο χρόνια πριν και θα την βρείτε την αιτία. Μην μείνετε όμως μέσα στο σπίτι. Προσπαθήστε να μιλήσετε σε δικά σας πρόσωπα και τότε θα νιώσετε πιο ήρεμοι και ανάλαφροι.

ΛΕΩΝ

Πολλές θα είναι οι υποχρεώσεις σας οι επαγγελματικές και το Σαββατοκύριακο, αλλά κρατήστε μια ισορροπία και δώστε λίγο χρόνο και στον εαυτό σας να διασκεδάσει και να ξεκουραστεί. Έχετε δυνατότητες αυτό το Σαββατοκύριακο να περάσετε όμορφα και γιατί όχι να έχετε και ένα ερωτικό βράδυ. Ωστόσο, να ξέρετε πως ακόμα και όμορφα να περάσετε αυτά τα γεγονότα δεν σας βοηθούν ουσιαστικά, απλά καλύπτουν τις πληγές και τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε αυτή την εβδομάδα σε οικογενειακές κι άλλες εκκρεμότητες γιατί εάν δεν βρείτε λύση μέσα στο Σαββατοκύριακο, από την ερχόμενη εβδομάδα θα σας πέσουν όλα μαζί και θα πελαγώσετε. Δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχετε ένα μήνυμα ή μία κρούση που δεν θα την περιμένατε ποτέ. Μην είστε καχύποπτοι και ακούστε τι έχει να σας πει το συγκεκριμένο πρόσωπο.