ΖΥΓΟΣ (Ζώδια)

Μεγάλες δυνατότητες θα έχετε το διήμερο αυτό για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας περίγυρο μέσα από τον οποίο ενδεχομένως να υπάρξουν και επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σας δώσουν μία διάθεση αισιοδοξίας. Αποφύγετε ωστόσο τυχόν πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν ερωτικά γιατί δεν είναι αυτό που δείχνουν κι αν δείξετε ότι το πιστεύετε θα την πατήσετε και θα πληγωθείτε αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι δεσμευμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με το ταίρι σας και να λύσουν τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί την προηγούμενη περίοδο. Μιλήστε ειλικρινά γιατί αλλιώς είναι ένας φαύλος κύκλος. Προσαρμόστε τον εαυτό σας στις αλλαγές που έρχονται και σταματήστε να αποξενώνεστε διαρκώς. Οι σχέσεις ακόμα και οι φιλικές θέλουν ένα πιο βαθύ υπόβαθρο και πρέπει να το δείτε αυτό άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνιακή σας ικανότητα αυτό το Σαββατοκύριακο είναι εξαιρετική, αλλά μπορεί να ξεφύγετε και να γίνετε προσβλητικοί και αυτό θα σας κοστίσει αργά ή γρήγορα. Προσπαθήστε λίγο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας με κάποιο γυμναστήριο γιατί ο οργανισμός σας θέλει θωράκιση. Δεν προμηνύεται ένα διήμερο που θα μπορείτε να κάνετε μία γνωριμία σοβαρή και η οποία θα έχει όλα τα εχέγγυα να σας προσφέρει αυτό που ζητάει πραγματικά η καρδιά σας.