ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μαγικές στιγμές θα ζήσετε αυτό το Σαββατοκύριακο αρκεί να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο. Ξέρω ότι έχετε δυσκολευτεί πολύ αυτό τον καιρό αλλά πρέπει να επίμείνετε να κρατάτε τη διάθεσή σας ψηλά. Βγείτε με φίλους και αυτοί ξέρουν πως να σας κάνουν να περάσετε υπέροχα. Έντονο πάθος θα έχουν όσοι από εσάς πέσετε στη γοητεία ενός ανθρώπου που θα σας προσεγγίσει και αυτό είναι υπέροχο. Να το αφήσετε να συμβεί. Ω

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ζώδια)

Σημαντικές στιγμές έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού θα έχετε την ευκαιρία επιτέλους να ξεκουραστείτε, να ασχοληθείτε με τον πνευματικό σας κόσμο και να κάνετε συνειδητοποιήσεις που από Δευτέρα θα σας αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τα γεγονότα. Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις παραμένουν ο μεγάλος βραχνάς της εποχής, αλλά έρχεται αυτό που θα σας τραβήξει από αυτή την κινούμενη άμμο. Μπορεί να είναι αισθηματικό ή και επαγγελματικό.

ΙΧΘΥΣ

Ξεκάθαρες κουβέντες θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα πρέπει να δείξετε ότι πραγματικά ενδιαφέρεστε και να αφήσετε στην άκρη τους εγωισμούς και την περηφάνια σας. Έχετε ανάγκη να ισορροπήσετε αυτή την εβδομάδα με τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας καθήκοντά γιατί είναι πολλά. Καθίστε και οργανώστε την κατάσταση επιτέλους.