Ζώδια

Πρωταγωνιστής και πάλι ο έρωτας και αυτό το Σαββατοκύριακο για τα περισσότερα ζώδια και όλα θα κριθούν από το πόσο ειλικρινά θα επικοινωνήσουμε με τους γύρω μας.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο για εσάς εκτός από κάποιες στιγμές πάθους με γνώριμο πρόσωπο δικό σας, δεν θα είναι και το ιδανικό για να βρείτε ένα ταίρι. Ωστόσο, θα έχετε τη δυνατότητα να σκεφτείτε πράγματα για να αξιοποιήσετε ένα ταλέντο σας και να βγάλετε χρήματα. Ωστόσο, από την Κυριακή το μεσημέρι το σκηνικό αλλάζει ερωτικά και σας δίνει ώθηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το σίγουρο είναι πως μπορείτε να κάνετε τρομερή εντύπωση στους γύρω σας με τη λάμψη  που έχετε αρκεί να έχετε ξεκάθαρη στάση και να δείξετε τον εαυτό σας χωρίς περιστροφές, αλλά και χωρίς υπερβολές. Ενα πρόσωπο που σας απασχολεί αισθηματικά δεν ξέρετε ακόμα εάν έχει όλα αυτά που ζητάτε. Σκεφτείτε εάν μπορεί να σας προσφέρει κάτι ουσιαστικό αυτό το πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νιώθετε ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θέλετε να κλείσετε τον εαυτό σας στο σπίτι του και να ακυρώσετε ανούσιες κοινωνικές εκδηλώσεις που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν. Μην διστάσετε να το κάνετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Μην δίνετε σημασία σε περίεργα συναισθήματα που έχετε την Κυριακή αλλά θα ήταν καλό να ζητήσετε βοήθεια εάν νιώθετε πως θέλετε να βγάλετε πράγματα από μέσα σας.