ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η γοητεία σας αυτό το Σαββατοκύριακο είναι κάτι παραπάνω από τρομερή. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μιλήσετε με πολύ κόσμο και να μην είστε το επίκεντρο της προσοχής. Από τους θαυμαστές που θα υπάρξουν εσείς πρέπει να επιλέξετε εάν θέλετε κάποιον που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Από την Κυριακή το μεσημέρι βέβαια το μυαλό σας αρχίζει και τρέχει σε πιο πρακτικά ζητήματα, αλλά δεν είναι κακό κι αυτό.
ΛΕΩΝ

Αυτό το διήμερο πρέπει να ακούσετε την εσωτερική φωνή μέσα σας και να κάνετε αυτό που πραγματικά εσείς επιθυμείτε χωρίς να ακούσετε κανέναν. Ωστόσο πρέπει να είστε λιγάκι προσεχτικοί με τους τρόπους σας γιατί τότε θα κερδίσετε πολλά βλέμματα πάνω σας. Την Κυριακή η ατμόσφαιρα θα είναι πιο βαριά και θα νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προτιμήστε τη συζήτηση παρά τον καυγά αυτό το διήμερο γιατί τα πλανητικά δρώμενα δεν θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις. Ο,τι σημαντικό θέλετε να πείτε να το έχετε κάνει μέχρι το πρωί της Κυριακής, αλλά έχετε το νου σας να εκφραστείτε με σαφήνεια. Την Κυριακή θα έχετε την ανάγκη παρέας ενός φίλου που θα σας βοηθήσει να ανοίξετε περισσότερο την καρδιά σας.