ΖΥΓΟΣ

Μεγάλη προσοχή θέλει το Σάββατο γιατί εάν αναλάβετε κι άλλες υποχρεώσεις θα εξαντληθείτε. Έχετε ήδη πολλά στο μυαλό σας μην αναλάβετε τίποτε άλλο μέχρι να τα διεκπεραιώσετε αυτά που ήδη έχετε. Μην κινηθείτε βιαστικά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γιατί θα δημιουργήσετε μία λάθος εντύπωση του απερίσκεπτου και δεν είστε αυτό σίγουρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη το διήμερο, αλλά το Σάββατο εγκυμονεί ο κίνδυνος να σας βομβαρδίσουν φίλοι και γνωστοί που θα θέλουν τη συμβουλή σας για τα δικά τους προβλήματα. Αυτό μπορεί να σας ρίξει ιδιαίτερα. Προσπαθήστε αντίθετα να βγείτε το Σάββατο παρέα με άλλα πρόσωπα νέα στη ζωή σας που θα σας δείξουν καινούρια πράγματα και θα σας δώσουν ώθηση στην αισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε αυτό το Σαββατοκύριακο να σηκώσετε ευθύνες και προβλήματα άλλων στην πλάτη σας. Θα προκύψουν προβλήματα συνεργασίας και πρέπει να προσέξετε μην επηρεάσουν αυτά και την αισθηματική σας ζωή. Αποφύγετε να τα μπλέξετε αυτά τα δύο. Στον αισθηματικό τομέα τα λόγια με ένα πρόσωπο θα σας δείξουν πως πρέπει να αλλάξετε επιτέλους  στάση και νοοτροπία.