ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε τη χαρά να δεχθείτε προτάσεις για εξόδους, ερωτικές προτάσεις, αλλά ακόμα και επαγγελματικές αυτό το διήμερο. Πριν πείτε το ναι να προσέξετε πολύ καλά τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την μετέπειτα πορεία. Δυστυχώς μπορεί να υπάρχουν παγίδες και τα πράγματα να μην προχωρήσουν όπως θα θέλατε ή να σας υποσχεθούν λαγούς με πετραχήλια ακόμα και στον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σαββατοκύριακο προμηνύεται πολύ ερωτικό και συγχρόνως πολύ ρομαντικό. Το άτομο που θα πέσει μπροστά σας θα σας μαγέψει με το λόγο του και με το πόσο εσωτερικός άνθρωπος είναι. Μην κρατήσετε άμυνες αυτή τη φορά. Ανοιχθείτε και μοιραστείτε συναισθήματα και θα γίνουν αποδεκτά με πολύ όμορφο τρόπο. Η κατάληξη θα είναι πιο υπέροχη από όσο φαντάζεστε.

ΙΧΘΕΙΣ

Το Σάββατο μπορεί να είναι για εσάς μία αδιάφορη ημέρα, αλλά την Κυριακή θα τα δώσετε όλα στον αισθηματικό τομέα. Προσπαθήστε να κανονίσετε μία ωραία σύναξη με φίλους και φίλους φίλων και τότε μέσα από εκεί θα υπάρξει η ερωτική σύνδεση που θέλετε και την οποία μπορείτε πλέον να υποστηρίξετε. Το πρόσωπο αυτό θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από όσα ξέρατε μέχρι τώρα.