Ζώδια

Ζώδια: Ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο έχουν μπροστά τους όλοι οι εκπρόσωποι των ζωδίων, καθώς υπάρχουν ευχάριστα γεγονότα, ανατροπές, αλλά και στοιχεία που μπορεί να ανατρέψουν την μέχρι τώρα πορεία της ζωής μας.

ΚΡΙΟΣ

Όσοι είστε μόνοι σας αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε τη χαρά να γνωρίσετε νέο κόσμο που θα σας γοητεύσουν όχι τόσο από την εξωτερική τους εμφάνιση όσο από το μυαλό τους. Μάλιστα, αυτό το άτομο θα είναι σε όλα τόσο διαφορετικό από εσάς. Οι δεσμευμένοι να προσέχετε μην το παρακάνετε με τις γλύκες και τις ζουζουνιές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξέρω ότι έχετε κουραστεί να σας τάζουν έρωτες, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματικά οι όψεις δείχνουν πως κατι μπορεί να συμβεί όμορφο. Ακόμα και ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Ίσως να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι έχετε όλα τα καλά για να ζήσετε μοναδικές στιγμές πάθους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα πρέπει να καταλάβετε πώς όποιος θέλει να κάνει σεξ μαζί σας δεν σημαίνει πως θέλει και σχέση. Προσπαθήστε να τα διαχωρίσετε αυτά τα δύο, γιατί είστε και μεγάλα παιδιά. Φροντίστε να διεκδικείτε αυτά που θέλετε, χωρίς να κάνετε εκπτώσεις από το φόβο μήπως μείνετε και πάλι χωρίς κάποιον να ασχολείστε.