ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μεγάλη σου προτεραιότητα είναι τα αισθηματικά σου αυτό το Σαββατοκύριακο. Θέλετε ασφάλεια και δοτικότητα από το ταίρι σας που όμως δεν θα σας τη δίνει. Για αυτό θα προκύψουν ανασφάλειες. Δεν νομίζω πως οι αδέσμευτοι είστε σε θέση να ερωτευτείτε ξανά σύντομα. Το μυαλό σας πάντα είναι κολλημένο σε κάτι του παρελθόντος. Δείτε τι θα κάνετε επιτέλους.

ΛΕΩΝ

Την Κυριακή και όχι το Σάββατο δεν θα έχετε καμία όρεξη για φλερτ, αφού έχετε τεράστιο άγχος για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ωστόσο είναι έξαλλο μαζι σας γιατί κάνετε σαν παιδάκια και δεν είστε καθόλου ξεκάθαροι. Οι δεσμευμένοι θα έρθει η ώρα είτε να βρείτε μία λύση με το ταίρι σας είτε να το διακόψετε μία για πάντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σου δεν είναι τόσο ανεβασμένη αυτό το Σαββατοκύριακο, και παρά το γεγονός ότι κάνετε πολλές προσπάθειες να το κρύψετε δυστυχώς φαίνεται ακόμα και στις εξόδους σας με τους φίλους. Συνειδητοποιήστε πόσο υπέροχα πλάσματα είστε και μην κάνετε σαν απελπισμένοι. Όταν είναι να έρθει ο έρωτας λογικά δεν θα τον περιμένετε καθόλου.