ΖΥΓΟΣ

Δεν είναι ένα Σαββατοκύριακο που μία έξοδος ή ένα ξεφάντωμα μπορεί να αποδώσει καρπούς όσον αφορά σε μία νέα γνωριμία. Προτιμήστε να ξεκουραστείτε είτε να συζητήσετε τι μπορεί να κάνετε λάθος στα αισθηματικά σας παρέα με καλούς φίλους. Οι δεσμευμένοι καλό είναι να αποφύγετε συζητήσεις για σοβαρά θέματα της σχέσης σας γιατί δεν θα βγει σε καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα σοβαρά προβλήματα που έχετε σε διάφορους τομείς της ζωής σας, δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε ούτε έχετε καμία όρεξη να βγείτε μήπως και συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας. Δυστυχώς έχετε απόλυτο δίκιο και εγώ προσωπικά δεν θα σας πω τίποτα απολύτως. Όμορφες στιγμές όμως θα περάσουν οι δεσμευμένοι, αφού το ταίρι σας είναι κοντά σας και σας καταλαβαίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές οι πολιορκίες που θα έχετε το Σαββατοκύριακο, αλλά πραγματικά ποιον κοροιδεύετε. Αφού δεν ξέρετε τι θέλετε και ο κόσμος σας είναι ένοχος και ανάστατος. Αποφασίστε εάν θέλετε μόνο σεξ ή κάτι πιο σοβαρό και σταματήστε να προκαλείτε προβλήματα στον κόσμο . Δεν είστε και εσείς ομως έτσι ευτυχισμένοι και αυτό είναι το πιο σοβαρό. Μην μπλέξετε τα οικονομικά με τα συναισθηματικά σε καμία περίπτωση.