ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ ερωτικό αυτό το Σαββατοκύριακο και κυριολεκτικά δεν σας πιάνει κανείς. Παντού έρχονται προτάσεις για έξοδο, αλλά να ξέρετε δεν είναι τόσο αθώες όσο θέλουν να φανούν. Αφήστε αυτές τις σεμνοτυφίες και μην διστάσετε να κάνετε αναχαλίνωτο σεξ και μόνο εάν αυτό επιθυμείτε. Η αυξημένη διάθεσή σας για σεξ θα βρεί αμέσως ανταπόκριση από το ταίρι σας και φυσικά… σας ζηλεύουμε όλοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι στα ύψη αλλά και πάλι κάτι σας κρατάει πίσω. Τι στο καλό είναι αυτό πια δεν μπορώ να καταλάβω με την περίπτωσή σας. Είστε αξιοζήλευτα πλάσματα. Αυτό το Σαββατοκύριακο ευνοούνται οι βόλτες μέσα στην πόλη, σε αξιοθέατα και είτε προκύψει κάτι είτε όχι, εσείς να ξέρετε πως σας έβλεπαν και σας θαύμαζαν πολλά μάτια τριγύρω σας.

ΙΧΘΥΣ

Πολλά τα επαγγελματικά σας προβλήματα ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα να μην έχετε τόσο χρόνο για να ασχοληθείτε με την αισθηματική σας ζωή. Ωστόσο, προσπαθήστε να βγείτε και να χαλαρώσετε με φίλους σας, γιατί έστω κι αυτό θα σας δώσει μία ευκαιρία να δείτε πως υπάρχει και ένας άλλος κόσμος, εκείνος του έρωτα.  Μην τσακωθείτε οι δεσμευμένοι γιατί δεν θα μείνει τίποτα στο σπίτι.