Ζώδια Απρίλιος

Ζώδια Απρίλιος: Το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι για τα περισσότερα ζώδια πολύ ερωτικό και ειδικά μέχρι τις 15 Απριλίου, όπου κάποιοι θα δουν να αλλάζει η αισθηματική και η ερωτική τους ζωή.

Παρά το γεγονός ότι το επόμενο χρονικό διάστημα αστρολογικά έχει σκαμπανεβάσματα, ωστόσο, μέχρι τα μέσα Απριλίου τα πράγματα για κάποιους από τους εκπροσώπους των ζωδίων θα αλλάξουν ριζικά.

Από τα ζώδια Απρίλιος ξεχωρίζει φυσικά ο ΚΡΙΟΣ, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με το παρελθόν του, το οποίο αναμένεται να επιστρέψει και να ξαναχτυπήσει την πόρτα.

Ο ΤΑΥΡΟΣ από την άλλη δεν έχει μεγάλη εύνοια στα ερωτικά, χωρίς αυτο να σημαίνει πως δεν θα έχει μεγάλες επιτυχίες, αλλά εκείνος βρίσκεται σε μια μόνιμη και ιδιαίτερη συνεννόηση με το σύμπαν.

Ο ΔΙΔΥΜΟΣ μέχρι τα μεσα Απριλίου αναμένεται να κάνει μια άκρως ενθουσιώδη αρχή, ενώ ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ επιτέλους θα βγάλει άκρη σε όλα αυτά που τον απασχολουσαν στα ερωτικά του.

Ο ΛΕΩΝ μέσα σε ένα άκρως εκρηκτικό αστρολογικό κλίμα θα έχει περιορισμούς στο κυνήγι του έρωτα, ενώ ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ αναμένεται να ζήσει στιγμές όλο μέλι και γάλα. Ο ΖΥΓΟΣ θα θέσει προτεραιότητες στην αισθηματική του ζωή, ενώ ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ θα έρθει αντιμέτωπος θα έρθει αντιμέτωπος με μία κοσμική αγάπη.

Ο ΤΟΞΟΤΗΣ από την πλευρά του θα καταλάβει όταν λέμε πως είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, ενώ από τα ζώδια Απρίλιος, ο Αιγόκερως θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι στη δική του φάση.

Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ θα κληθεί τις επόμενες ημέρες να ξεκαθαρίσει τη θέση του, ενώ οι ΙΧΘΥΕΣ θα συνειδητοποιήσουν πως ήρθε η ώρα της κρίσης.

Αναλυτικά όμως όλα τα παραπάνω θα έχετε τη δυνατότητα να τα δείτε μέσα από την ανάγνωση καρτών Ταρώ και το κανάλι Your Energy Focus.

Και κάπως έτσι θα είναι ο έρωτας τις επόμενες ημέρες.