Ζώδια Απρίλιος

Ζώδια Απρίλιος: Ο μήνας Απρίλιος αναμένεται να είναι ένας μήνας που σίγουρα θα τον θυμόμαστε, αφού μπορεί να προσφέρει κάποιες ανέμελιες πινελιές, αλλά στην ουσία του είναι ένας μήνας μεταμορφωτικός για όλα σχεδόν τα ζώδια.

Οι κάρτες Ταρώ έρχονται για άλλη μία φορά να μας δώσουν τις ενέργειες για τα ζώδια Απρίλιος μέσα από το γνωστό κανάλι Your Energy Focus.

Ο Κριός αναμένεται να έχει ένα μήνα που θα κυλήσει σχεδόν σε όλα στο ρελαντί, ενώ ο Ταύρος έχει μπροστά του έναν δύσκολο μήνα και θα τα βρει λίγο παλούκια, αλλά για καλό σκοπό.

Ο Δίδυμος θα έχει την ευκαιρία να δει μπροστά του έναν νέο κόσμο να ανοίγει για τη ζωή του, ενώ ο Καρκίνος έχει μπροστά του πολλές ανοιχτές υποθέσεις που θα κληθούν να κλείσουν.

Ο Λέων θα ειναι από τα ζώδια Απρίλιος θα βρεθεί μπροστά σε αντίξοες συνθήκες και παράξενες συναναστροφές, ενώ κάποιοι κύκλοι αναμένεται να κλείσουν. Ο Παρθένος θα έχει έναν Απρίλιο, ο οποίος θα αποδειχθεί ο μήνας της κρίσης, ενώ ο Ζυγός θα παραμείνε πιστός στα μυστικά του, αλλά στο τέλος όλα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Ο Σκορπιός θα βιώσει μία νέα πνοή με κύκλους που κλείνουν από τοξικές κατασστάσεις, ενώ ο Τοξότης θα δυσκολευτεί αυτό το μήνα ειδικά εάν δείξουν αναποφασιστικότητα να αλλάξουν δρόμο.

Ο Αιγόκερως θα είναι ένα από τα ζώδια Απρίλιος που τον συγκεκριμένο μήνα θα βάλει τα όριά του με γνώμονα τον σεβασμό στον εαυτό του, ενώ ο Υδροχόος παρά τις δυσκολίες θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να βρει το κλειδί της νέας του ζωής. Ο Ιχθύς θα κάνει μία βουτιά στον εαυτό του και θα έρθει σε πλήρη αρμονία.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για τα ζώδια Απρίλιος.

 

Ο Απρίλιος θα είναι μήνας που θα θυμόμαστε!