Ζώδια

Ζώδια Απρίλιος: Ο νέος μήνας που έρχεται πρόκειται να φέρει μεγάλες αλλαγές για τους περισσότερους από τους εκπροσώπους των ζωδίων και δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τους τρεις προηγούμενους τρεις μήνες του 2021.

Ο Απρίλιος θα είναι ένας ιδιαίτερα δυναμικός μήνας που πρόκειται να αλλάξει την καθημερινότητα για τους περισσότερους από εμάς, ενώ θα υπάρξει έντονη κινητικότητα σε όλους τους τομείς.

Φυσικά αναμένεται για πολλούς από τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου να δούμε πολλές δραστηριότητες να ανοίγουν, ενώ ευνοούνται και τα σημαντικά νέα ξεκινήματα, αλλά σε όλο αυτό το κλίμα θα πρέπει να προσέξουμε να μην είμαστε απερίσκεπτοι.

Πολλές πιέσεις και ανασφάλειες που θα προκληθούν για τα ζώδια Απρίλιος θα βοηθήσουν στο να αλλάξουμε πολλά πράγματα τόσο στην προσωπική μας όσο και στην επαγγελματική μας ζωή.

Στα μισά του μήνα με την Αφροδίτη στον Ταύρο που είναι και κυβερνήτης της έρχονται έντονες διαθέσεις για αλλαγές, έτσι ώστε να ισορροπήσουμε αρχικά σε οικονομικό επίπεδο, αλλά στη συνέχεια και στην προσωπική μας ζωή, ενώ θα φουντώσουν το πάθος και ο ρομαντισμός.

Μετά τις 23 Απριλίου δεν αποκλείεται να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα μιας και ο θυμός και η ένταση θα κυριαρχήσουν.

Πάντως, η Πανσέληνος του Απριλίου θα γίνει στις 27 Απριλίου και θα γίνει στον άξονα Ταύρου Σκορπιού και η οποία θα μας δώσει την ώθηση να διευθετήσουμε οικονομικές υποθέσεις, αλλά και συμφωνίες με τρίτους. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έρθουν και ανατροπές με αυτή την Πανσέληνο, γεγονός που θα σας δημιουργήσει ανασφάλεια και καλείστε να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις που θα προκαλέσουν ρήξεις και σοβαρά λάθη.

Καλό μήνα λοιπόν!