Ζώδια Αύγουστος

Ζώδια Αύγουστος: Ο πιο ανατρεπτικός μήνας αυτής της χρονιάς έμελλε να είναι ο μήνας, που αποτελεί το σύμβολο του καλοκαιριού και των διακοπών.

O μήνας αυτός φέρνει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή των ζωδίων και τα άστρα θα μας σπρώξουν να αφήσουμε πίσω παλιές καταστάσεις και να ανοίξουμε νέους κύκλους μόνο για εμάς.

Η ενέργερια αυτή του μήνα δεν θέλει να επιβεβαιώνουμε πως παραμένουμε ίδιοι και ζητά από εμάς να εξελιχθούμε και να σταματήσουμε τη γνωστή καραμέλα “εγω αυτός είμαι και σε όποιον αρέσω”.

Για τα ζώδια Αύγουστος οι ενέργειες φέρνουν αλλαγές, νέους δρόμους, νέα αγάπη, νέους έρωτες και όλα τα ζώδια δείχνουν να είναι καταδικασμένα να μπουν σε νέο κύκλο, με μία θετική ενέργεια και φυσικά να ξαναχτίσουμε έναν νέο εαυτό.

Ο μήνας φέρνει και ευχάριστα γεγονότα και ειδικά εάν κάποιοι είναι single παίζει σοβαρά να σταματήσουν να είναι, ενώ πολλοί δεν αποκλείεται να αποκτήσουν και έναν διάδοχο.

Αυτές οι αλλαγές βέβαια προϋποθέτουν κι άλλα πράγματα και αυτός ο μήνας θια μας βοηθήσει να κοιτάξουμε βαθιά μέσα μας και είτε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα στον εαυτό μας ή να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το είναι μας.

Όλα τα ζώδια Αύγουστος θα βιώσουν από τον Αύγουστο μέχρι και τον Οκτώβριο μία μεγάλη τούμπα στη ζωή τους και θα πρέπει να το αποδεχθούν αυτό και να μην χτίσουν τη νέα τους ζωή με τα υλικά του παρελθόντος.

Δείτε πως θα κυλήσει ο Αύγουστος για τα ζώδια μέσα από τις μοναδικές ερμηνείες των Καρτών Ταρώ από το καναλι Your Energy Focus.

Το βίντεο με τις προβλέψεις

Τσέκαρε κι αυτό:

Αυτή η νύχτα μένει: Το λυρικό trailer της σειράς