Ζώδια Δεκέμβριος

Ζώδια Δεκέμβριος: Στον τελευταίο μήνα του χρόνου έρχονται εκπλήξεις και απρόσμενα γεγονότα για όλα τα ζώδια έτσι ώστε κάποιοι τουλάχιστον να υποδεχθούν το 2022 με ένα τελείως διαφορετικό μήνυμα.

Ο μήνας θα έχει έντονα γεγονότα και οι δυσκολίες δεν πρόκειται να λείψουν αλλά από τα μέσα του μήνα κάποια ζώδια θα δουν φως στη ζωή τους. Αυτό ισχύει κυρίως για το πρώτο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων, μιας και ο Κρόνος εγκαταλείπει το πρώτο δεκαήμερο του Υδροχόου.

Αυτό το μήνα ανοίγει ένας νέος κύκλος για πολλά από τα δώδεκα ζώδια που συνειδητοποιήσουν πως ο κοινωνικός τους κύκλος είναι ιδιαίτερα ανοιχτός και δεν αξίζει καθόλου να κλείνεστε στον εαυτό σου.

Σίγουρο θα πρέπει επίσης να θεωρείται πως θα υπάρξουν νέες γνωριμίες αυτή την περίοδο και οι περισσότερες από αυτές θα σας βοηθήσουν έτσι ώστε να γίνει επίτευξη των στόχων που έχετε βάλει εδώ και καιρό.

Η καλύτερη μέθοδος όμως για να δούμε πως θα κυλήσουν τα ζώδια Δεκέμβριος είναι οι κάρτες Ταρώ, η ενέργεια των οποίων θα μας δείξει πως θα είναι ο μήνας για καθέναν από εμάς.

Σε αυτό το διάβασμα έρχεται να μας βοηθήσει για άλλη μία φορά το κανάλι Your Energy Focus στο Youtube, όπου οι κάρτες Ταρώ μας δείχνουν τί ενέργεια έχει για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Τι προβλέπουν οι κάρτες Ταρώ για τα 12 ζώδια

Στο συγκεκριμένο κανάλι έχετε τη δυνατότητα να σχολιάσετε και να γράψετε εάν όλα αυτά που ακούσατε τελικά έγιναν!