Ζώδια

Ζώδια: Είναι ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο, όπου υπάρχουν πολλές θετικές όψεις που ευνούν τα αισθηματικά μας, αλλά και μας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε και να δείξουμε τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας.

ΚΡΙΟΣ

Έντονο θα είναι το διήμερο για εσάς τους αδέσμευτους εάν αποφασίσετε φυσικά να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Θα έχετε μεγάλη ανταπόκριση και με μία λάμψη στην επικοινωνία θα έχετε τη δυνατότητα να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην διστάσετε να το κάνετε γιατί η απάντηση θα είναι απίστευτα καλή.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μεγάλο βάρος στα αισθηματικά πέφτει από την Κυριακή το μεσημέρι και μετά, καθώς θα αυξηθεί η κοινωνικότητά σου, θα μπορέσεις να μαγέψεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα βγεις, ενώ σε όλο αυτό δεν αποκλείεται να εμφανιστεί και ένα πρόσωπο από το παρελθόν που θα δηλώσει την αγάπη του και την μεταμέλειά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το διήμερο σου δείχνει πως πρέπει να αφεθείς στην γοητεία σου και στα φλερτ που θα υπάρξουν, χωρίς να το πάρεις πάνω σου ή να αφήσεις κολλήματα του παρελθόντος να σε καταβάλουν. Αυτό θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τις συνθήκες αυτές ώστε να περάσεις όμορφες βραδιές εκτός εάν σας πιάσουν οι ξινίλες σας.