Ζώδια Απρίλιος

Ζώδια: Το Σαββατοκύριακο θα είναι ιδιαίτερα έντονο από άποψη έρωτα και πάθους, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που είτε θα γνωρίσουν τον έρωτα ή θα βιώσουν μεγάλες απογοητεύσεις.

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με έναν άνθρωπο που τον αγαπάτε πολύ, αλλά και που σας ξυπνάει έντονες στιγμές πάθους. Θα περάσετε ένα ωραίο διήμερο μαζί του γεμάτο ένταση και πιπεράτες στιγμές. Μην δοθείτε περισσότερο συναισθηματικά όμως από αυτό που πρέπει και απλά απολαύστε τις στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο έχετε τη διάθεση να περάσετε όμορφες στιγμές αλλά χαλαρά μακριά από ξενύχτια και εξόδους. Θέλετε τη θαλπωρή ενός ανθρώπου που θα σας ζεστάνει την καρδιά και το κορμί. Μην διστάσετε ακόμα και να παραμυθιάσετε τον εαυτό σας κάποια στιγμή και να το ζήσετε όσο κι αν αυτό διαρκεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην ζητάτε λεπτομέρειες για αυτά τα πράγματα που σας δίνουν οι άνθρωποι. Στα αισθηματικά σας τα πράγματα είναι απλά! Μην περιμένετε και μην έχετε προσδοκίες από ανθρώπους που δεν έχουν δείξει το παραμικρό ότι το αξίζουν. Να είστε σε θέση να απαιτείται αυτό που πραγματικά αξίζετε.